Evcil Hayvanlarımız İçin Geometrik Biçimde Yuvalar

0 1.484

Hepimizin evcil hayvanımızı sevdiğimiz zamanlar kadar, mobilyalarımızda onları istemediğimiz zamanlar da oluyor. Durum böyle olduğunda, evcil hayvanlarımıza rahat bir alternatif gerekiyor.
Natural Slow’un PET HOUSE serisi bunun için güzel bir alternatif. Üç parçadan oluşan seride her bir evcil hayvan evi Paulownia ahşabından yapılmıştır. Geleneksel bir Japon ahşabı olan Paulownia, yalıtım, nem kontrolü ve haşere itici özellikleriyle tercih edilen ahşap olmuş. Aynı zamanda Paulownia evcil hayvanlarınız uykuya daldığında kolayca taşıyabileceğiniz hafif bir malzeme.
Seri parçalarının her biri evcil hayvanınız için biraz farklı bir deneyim sunuyor. Örneğin HOKORA, mağara benzeri bir ürün ve içinin karanlık kalmasını sağlayan küçük bir üçgen açılım barındırıyor. NEGURA evcil hayvan evi ise içerisine girip çıkmak için daha kolay ve beşgen biçiminde tasarlanmış. Serinin son evi olan KAMAKURA ise, Japonya’nın karlı bölgelerinde çocuklar için sıklıkla inşa edilen kamakura kar kulübelerinden esinlenilerek tasarlanmış bir ürün ve bu ürünün tasarımında 13 adet Paulownia ahşabı rahat ve açık bir ev oluşturmak için mükemmel bir şekilde kesilmiş ve bir araya getirilmiş.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.