Küçük Bir Ev

0 1.281

Amerika’ nın Massachusetts eyaletinde konumlanan küçük eve göz atmaya ne dersiniz?

Şık tasarımıyla, kararlılıkla gözler önünde duran küçük, oldukça küçük bir ev burası. ”Tıny Hall House” adıyla ünlenen prefabrik bir konut.

tiny-hall-house-2

İçerisinde 3 kişinin yaşadığı, totalde 160 adımlık bir konut olan Tıny Hall House, tekerlekleri sayesinde her an yerinden oynatılıp, ev sahiplerinin dilediği yere götürülebildiği işlevsel bir yapı.

tiny-hall-house-696x453-1

İç mekan tasarımında, sıcak renkler yumuşak hatlar sizi adeta sıcak bir merhaba ile karşılıyor. Yapı bir asma kat ile bölünüp, yaşam alanı ve yatma alanını ayırmaya olanak sağlıyor. Köşede konumlanan banyo/wc ile yine zemin kat olarak tanımlanabilecek giriş katta bir de mutfak bulunuyor.

 

tiny-hall-house-4 tiny-hall-house-5
tiny-hall-house-7 tiny-hall-house-8

Ev sahiplerinin düzenlemeleri ile, mekan içerisinde farklı noktalarda depolama alanları oluşturulmuş. Bu alanlardan bir tanesi de merdiven altında bulunuyor. Her metrekareyi akıllıca değerlendiren ev sahipleri, bir çoğumuzun yaşadığı gereksiz büyük metrekareli evlere, rezidanslara tezat bir anlayışla, sıcak ve samimi.

tiny-hall-house-3

Üstelik park ettiğiniz alana göre, önüne oturma takımı da eklenip daha keyifli hale getirilebiliyor.

Sloganlarını ”basitçe yaşama macerası” olarak ilan eden sahipler, bu küçük ev için bir blog da açmışlar. Yaşadığınız yerin huzurunun, en önemli nokta olduğunun kanıtı Tiny Hall House ile mutlu haftalar!

 

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.