3. İstanbul Tasarım Bienali Sergi Mekanlarına Ortografik Tasarım

0 1.125
İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından “Biz insan mıyız?” başlığıyla düzenlenen 3. İstanbul Tasarım Bienali, 22 Ekim-20 Kasım 2016 tarihleri arasında Beatriz Colomina ve Mark Wigley küratörlüğünde gerçekleştirilecek.
Grafik Tasarım: Sarp Özdinler
Grafik Tasarım: Sarp Sözdinler

İstanbul Tasarım Bienali’nin sergi tasarımı Andrés Jaque’nin Madrid’deki ofisi Office for Political Innovation tarafından hazırlanıyor.  Bienalin grafik tasarımlarını Okay Karadayılar, Özge Güven, Pemra Ataç, Sarp Sözdinler ve Yetkin Başarır yapıyor. Evangelos Kotsioris’in yardımcı küratör olarak görev aldığı bienalin internet üzerindeki çalışmalarını ise Iván López Munuera yürütüyor.

giphy3. İstanbul Tasarım Bienali, son 2 saniyeden geçtiğimiz son 200.000 yıla kadar uzanan bir zaman dilimini ele alan bir konu belirledi. Bienalde, 13 ülkeden mimar, sanatçı, tarihçi, arkeolog ve bilim insanının 70’in üzerindeki projesi İstanbul’un farklı bölgelerinde bulunan 5 mekânda sergilenecek. Karaköy’deki Galata Özel Rum İlköğretim Okulu, Studio-X İstanbul ve DEPO, Bomonti’de yer alan Alt ve girişin müze biletiyle yapılacağı Sultanahmet’teki İstanbul Arkeoloji Müzeleri, 3. İstanbul Tasarım Bienali’nin bu yılki mekânları arasında yer alıyor.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.