İç Mimarlık Öğrencileri Dekanı Protesto Etti

0 928

katılımmmKocaeli Üniversitesi (KOÜ) Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’nde bulunan Mimarlık ve İç Mimarlık bölümlerinden toplam 150 öğrenci Baki Komsuoğlu Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle mezun oldu.

Dekan Prof. Dr. Nevnihal Erdoğan, “Kocaeli Üniversitesi’nde sürdürdüğünüz eğitim hayatınız boyunca tüm zorlukların üstesinden gelebilecek donanımı aldınız. Biz inanıyoruz ki mimarlıkta kalite anlamına gelen çalışma anlayışını geçirdiğiniz 4 yıllık süre içinde size verebildik. Akademisyen arkadaşlarımızla birlikte kentimizi dünya mimarlığının ve mimarlık kuramlarının odak noktasına taşıyacak etkinlikler ve organizasyonlar yapabilmek için elimizden geleni yaptık. Bugün fakültemiz mimarlık alanında öne çıkmış, mimarlık camiasında takdir toplamıştır” dedi. Erdoğan’ın konuşması sırasında bazı iç mimarlık öğrencileri, konuşmasında iç mimarlıktan bahsetmeyen dekanlarını önce alkışlayarak sonra da arkalarını dönerek protesto etti.

Konuşmaların ardından İç Mimarlık bölüm 1.’si törene katılamadığından bölüm 2.’si Irham Walad Nasutıon, 3.’sü Melike Talay ve Mimarlık bölüm 1’incisi Büşra Yiğit, bölüm 2’ncisi Sümeyye Şahin ve bölüm 3’ncüsü Sedanur Çakır’a plaket verildi. Ardından yapılacak olan müzik dinletisi İstanbul’da meydana gelen patlama nedeniyle iptal edildi. Müzik dinletisinin yerine mimarlık ve iç mimarlık öğrencilerinin hazırladığı kısa film gösterildi. Ardından öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Belgelerini alarak keplerini atan genç mimarlar öğrencilik hayatının sonuna gelmiş oldu.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.