Radyatör değil Sanki Tablo…

0 3.997

127_01

İnsanoğlunun ısınma ihtiyacına yeni bir anlayış getiren Jaga Maktes;ana felsefe olarak ısıya ”form”verme fikrini benimsiyor.

Jaga, yıllardır benimsediği bu anlayış doğrultusunda; ısı sektörünü hem teknik hem de estetik düzeyde çok sayıda yeni fikir ve ürünlerle şaşırtmayı başarıyor. Tüm Jaga araştırmacılarının ortak hedefleri, ısıtma sistemlerinin tasarımına yaratıcılık, fonksiyonellik ve heyecan getirmek. Jaga, yeni üretim teknikleri ve malzemeleri kullanarak, özel karakterleri ve formları olan ısıtma çözümleri geliştiriyor.

Her zaman daha az enerji ve hammade tüketen radyatörler geliştirmek için yatırım yapan ve daima en ekolojik yöntemi seçen Jaga Maktes,sadece daha iyi performans için değil, tasarımın ötesine giden bir yol bulabilmek için de yenilikçi materyaller ve üretim teknikleri kullanıyor.Daha temiz iklimlere imkan tanıyabilecek teknolojiler üzerinde de çalışmayı ihmal etmiyor.

10_2

HEATWARE TASARIM RADYATÖRLER

Jaga ve Joris Laarman adlı sanatçı tarafından tasarlanan beton kabuktan fırlayan bu sıradışı kıvrımlar;duvarlarda bir sanat eseri etkisi yaratıyor.Merkezi ısıtmaya yönelik bu şaşırtıcı radyatör,sanatın ince ayrıntılarını ve yaratıcı ustalığı endüstriyel bir verimlilikle birleştiren bir ünite olarak akıllara kazınıyor.Hoş çıkıntılı kıvrımlar sağlam beton kabukla bilinçli bir kontrast oluşturuyor.Banyolarda yaratacağı estetik bir yana,salonunuzda radyatörden çok bir tablo gibi seyredilebilecek oluşu tercihi size bırakıyor.

10_01

PLAY,EĞLENCELİ SICAKLIK;RENKLİ KONFOR

 Jaga Maktes rengi radyatöre taşıyor. Play4Girls veya Play4Boys radyatörlerin renkleri neşeli bir ortam sağlıyor. Play radyatör tek beyaz veya siyah renkte seçildiğinde bile içinizi ısıtan bir dizaynı, bir karakteri var.

images

Radyatörlerin bu kadar canlı renkte olması, Play radyatörü çocuk odaları, çocuk yuvaları ve okullar için çok cazip kılıyor, tasarlanış amacı gereği emniyet ve güven Play’in dizaynında ön plana çıkmış durumda.Hiçbir zaman çok ısınmayan  MDF kasası , yuvarlak köşeleri ile de Play, panel radyatöre göre çok daha güvenli. Bütün sıcak yüzeyler, çocukların parmakları ile ulaşamayacakları bir şekilde gizlenmiş. Radyatörün formuna entegre edilen ve ayar düğmesi kilitlenebilen termostatik vana da bu düşünce ile kullanılmış.Play radyatörlerle,yüksek teknoloji modern ve güvenli bir dizayn ile birleştirilmiş.

51728-5646699

Jaga Play - UK

Kids-Room-Radiators_2

play02

Jaga Maktes ürünleri,bu yüksek tasarım anlayışı ile bir”tasarım” nesnesi haline çoktan dönüşmüş bile.Eğer mekan tasarımında kullandığımız elemanlar hayatımızda önemli bir yer tutmaktaysa;duygularımız da onları şekillendirmeli…Jaga Maktes ürün tasarımında bunu önemseyen firmalardan gibi gözüküyor.

 Diğer alternatifler için firmanın resmi sitesini ziyaret edebileceğinizi de hatırlatalım…

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.