Yatarak Çalışmak Artık Hayal Değil

0 1.024

extreme-focusAltwork kurucularından John Speicher’in çektiği sırt ağrıları onu bilgisayar başında çalışırken zorluyordu. Neyse ki bu ağrılar onun bu iş istasyonunu tasarlamasında ona ilham kaynağı oldu.

station_closeup2Kaliforniya’da tasarlanan bu iş istasyonu ayakta durmaktan yatmaya kadar dört farklı pozisyonda çalışma imkanı sunuyor. Altwork’un temel hedefi çalışma şeklimizi modernize etmekti.

A003C036_1509190K_1920x1080

focus1

Altwork’un kurucu ortağı ve CEO’su Che Voigt, Wired’e verdiği demeçte “Biz genel amaçlı bir masa için uğraşmıyoruz. Bu işini bilgisayar üzerinden ilerleten insanlar için tasarlandı. Biz CAD mühendislerine, finans tüccarlarına, animatörlere, teknik yazarlara yöneldik. Bilgisayarı çok yoğun kullananların yeterince önemsenmediğini düşünüyorum. Bu insanların işlerini biraz erken bitirmeleri bile fark yaratır.” diyerek tasarım hedefini özetledi.Altwork-4-monitors (1)

5900$’lık fiyatıyla Amerika’da satışa sunulan ürünün 2017’de de uluslararası pazarda yerini alması hedefleniyor. Bu tasarım bilgisayar başında saatlerce çalışan insanlar için çok ilgi çekici duruyor.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.