Vitra’dan Bir Yenilik Daha…

0 4.950

SANAL GERÇEKLİK…

Vitra müşteri memnuniyetine  yepyeni bir bakış açısı getiriyor. Firma yeni müşteri deneyimi VİTREALITY sayesinde, müşterilere  ürünleri gerçeğe en yakın haliyle deneyimleme , hayal ettikleri banyoyu üç boyutlu olarak görme ve inceleme fırsatı sunuyor.

VitrA ve Artema; banyo mobilyasından seramiğe, karodan armatüre her şey için toplu bir çözüm sunuyor. Artık VitrA; satış noktalarında bünyesinde bulunan mimarlarla, müşterilerin sunduğu kendi mekan ölçüleri üzerinden; onlara özel hazırladıkları mimari çözüm önerilerini, sanal gerçeklik gözlüğü ile sunacaklar. Böylece Vitra kullanıcıları, karar verme sürecinde yaşadıkları tüm endişelerden kurtularak, hayal ettikleri banyolarını gerçeğe en yakın hali ile deneyimleyebilecekler.

 

vitra-gear

PEKİ BU NASIL OLACAK?

Vitra bünyesinde bulunan mimarlar; önce müşterilerin  yenilemek istediği banyonun ölçülerini alacak  ve müşterinin  hayalindeki banyoyu dinleyecek. Ardından Vitra mimarları verilen bilgiler ışığında projenin çizimini gerçekleştirecek ve kişiye özel bu projeyi VitreAlity’nin sanal gerçeklik gözlüğüne yükleyecek. Müşteri de sanal gerçeklik gözlüğünü takıp hayalindeki banyoyu gerçeğe en yakın hali ile deneyimleme ayrıcalığını yaşayacak!

second-bee

 

ARTTIRILMIŞ GERÇEKLİK

Vitra’nın müşterilerine hafiflik, kolaylık ve yenilik getirmek için  sunduğu Vitreality uygulaması; İstanbul Nişantaşı ve Caddebostan mağazalarında görücüye çıktı bile…

VitrA – Artema ürünlerinin banyonuzda nasıl görüneceğini gösteren uygulama sayesinde;

* Hatırlaması zor lavabo, armatür ve banyo mobilyası uyumluluk tablolarından kurtularak, müşterilere tüm ürün gamı gösterilebilecek,

* Ağır kataloglar taşımak yerine müşteri ve proje ziyaretlerine sadece tablet alarak gidilebilecek,

* VitreAlity’nin sürekli güncellenecek ürün kütüphanesiyle en yeni ürünler bile numuneye ihtiyaç duymadan müşterilere sunulabilecek duruma gelmiş oluyor.

second-gear                                                                                                 display

 

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.