BANYO VE MUTFAKLARA BOCCHI İLE İTALYAN DOKUNUŞU

0 5.192

RED_Beyond+basin_DanelonMeroni+for+Glass                                                               imagesBSP6FO75

Köklü bir İtalyan firması olan Bocchi, 63 yıllık deneyimi ile banyo ürünleri sektörünün öncü kuruluşlarındandır. Kuruluş yılı olan 1950’den bu yana yaratıcı, yenilikçi ve insana değer veren bakış açısıyla ilk günkü çizgisini sürdürmektedir. 1950 yılından bu yana edinmiş olduğu tecrübe ile üründe ve serviste iyilik, kalite, doğru fiyatlandırma dengesini korumayı ilke edinmiştir. Bütün bunlara ek olarak en yenilikçi çözümleri sunmayı da bir şirket politikası haline getirmiştir. Yaratıcı ekibi İtalyan ve Türk tasarımcılardan oluşan Bocchi; müşterilerine sunduğu serileriyle, klasik tasarımlardan modern tasarımlara varıncaya kadar geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Bocchi içerdiği; seramik banyo ve mutfak ürünleri, banyo mobilyaları ve aksesuarları, banyo/mutfak armatürleri, gömme rezervuar ve Care & Comfort adını verdiği bedensel engelli ve yaşlılara uygun olarak tasarlanmış özel ürün gruplarıyla; Türkiye, İtalya, Amerika ve Rusya ofisleri aracılığıyla dünya genelinde geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmektedir.

images4I8O6F0Z                                              1075-005-0125

       BOCCHI TEKNOLOJİSİ İLE GELEN TEMİZLİK

Hijyen konusunda bilinenlerin çok üstünde bir anlayışla kullanıcılarının karşısına çıkan Bocchi; kirlenmelere ve mikrop oluşumlarına karşı yepyeni bir teknoloji sunuyor. Türkiye’de bir ilk olan sıfır prüz teknolojisi, sırlı porselenlerin kir ile temas eden yüzeylerindeki lekeleri ve kireçlenmeleri en aza indirmek için geliştirilmiştir. Yıllar süren AR_GE çalışmaları sonucunda yaratılan ‘’sıfır pürüz’’ yüzey normal sırlı porselen yüzeyden on dokuz kat daha pürüzsüzdür. Sıfır pürüz teknolojisi hijyen ve kir tutma konusunda normal sırlı porselen yüzeye göre tartışmasız üstünlük sağlamaktadır.

imagesCE4XX5J2     imagesPEX03JXS

                DÜNYA’DA BİR İLK BOCCHİ’DEN; YEPYENİ BİR TASARIM XL KLOZET

Bocchi banyoda konforu bir adım öteye taşıdı. Bocchi XL klozet 45 cm genişlik ve XX cm boyu ile standart boyutlardaki klozetlere göre yüzde otuz daha geniş bir oturma alanı sunuyor.Yeni tasarım ile farklı beden ölçülerine sahip kullanıcılar için banyoda geçirilen süre daha rahat ve daha konforlu bir hale geliyor.1167-011-0128

 

Toparlamak gerekirse; Bocchi firması sizleri “Sıfır Pürüz” ve “Jet Flush” teknolojileri ile üstün klozet temizliğini sağlamaya; “Çevre Dostu Klozet” özelliği ile bütçenizi korumaya, global ölçekte su kaynaklarının azalması sorunuyla mücadele etmeye; Dünyada bir ilk olan “XL Klozet” ile farklı beden ölçülerine sahip kişilerin konforunu birbirinden farklı banyo fikirleri içinde, ‘’Bocchi’’ renkleri ile keşfetmeye davet ediyor..

 

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.