Çok çeşitli duvar panellerine EuroPanel ile internetten ulaşın!

0 7.166

europanel

Duvar kaplamaları için internetten sipariş döneminde kalitesiyle ve çeşitliliği ile dikkat çeken EuroPanel.com.tr ayrıca sitesinde verdiği geniş kapsamlı bilgi ile dikkatleri üzerine çekiyor.

EuroPanel‘in odak noktası olan duvar kaplamalarına herkesin ulaşabilmesi için ayrıca açtığı diğer sitelerden de ürünlerini inceleyebilirsiniz;

Pratiklik ile fonksiyonelliği, sadelik ile estetiği tasarımlarında dengeli biçimde harmanlayan europanel ile aklınıza gelebilecek her türlü doğal oluşum, yepyeni bir anlayışla mekanlara şıklık ve sıcaklık katarak tasarımların vazgeçilmezi olacak. Nitelik ve nicelik bakımından güçlü bir yapı malzemesi olan europanel’in başlıca hedefi; yalnızca estetik değeri olan paneller üretmek değil, bunun yanı sıra gereksnimlere en doğru şekilde yanıt vermektir.

İyi tasarlanmış yaşanabilir mekanlar verimliliği arttırır, insanlara imaj ve prestij katar, onları mutlu kılar. Europanel dekoratif kaplama panelleri, hangi açıdan bakarsanız bakın, daima göz zevkinizi tam anlamıyla tatmin etmek üzere tasarlandı.

111

Duvar kaplama ücretleri bilgilerine ise http://www.europanel.com.tr/duvar-panelleri linkinden ulaşabilir, aynı zamanda EuroPanel’in e-bültenine kaydınızı yaptırarak indirimlerden haberdar olabilirsiniz.

Montaj mı?

Panel montajında kullanılması gereken malzemeler olan, panel rötüş boyası, derz için doğal taş tozu içeren mastik, mastik inceltici aseton ve mastik sertleştirici katalizatör içerir. Panel modeline ve rengine göre özel olarak kit hazırlanır.

Ürün sayfasında metrekare ölçülerinizi girdiğinizde sepete eklemeniz gereken panel adedi hesaplanır. Montaj kiti seçeneğini evet olarak belirtmeniz durumunda birim fiyata montaj kiti birim fiyatı eklenir. Uygulama işlemi için mutlaka montaj malzemelerini de almalısınız.

Montaj nasıl yapılıyor?

Europanel dekoratif fiberglas duvar kaplama panellerinin montajlama işlemini tamamlayarak tuğla, brüt beton veya taş duvarlar elde edin. EuroPanel’in hazırladığı montaj görselleri ve bilgileri ile panel montajını nasıl yapılacağını detaylı olarak öğrenmek için burayı tıklamanız yeterli.

Alçıpan montajı mantığına yakın olduğundan alçıpan duvar paneli montaj ekipleri rahatlıkla fiberglas duvar kaplama paneli montajı yapabilirler.

Dilerseniz europanel olarak sizin için anlaşmalı montaj ekiplerini yönlendirebilir.

EuroPanel ile iletişime geçmek için:

T: 444 3 962

bilgi@europanel.com.tr

Kağıthane cad. No: 110, Kağıthane İstanbul

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.