B&B ITALIA’DAN YENİ DIŞ MEKAN ÜRÜNLERİ

0 1.686

B-26B+Italia+marka+Patricia+Urquiola+tasarimi+Butterfly+kanepe_Mozaik+29

 

Butterfly serisinde yer alan oturma grubu tamamen yatırılabilir ve ayrılabilir modüler özelliği ile dış mekan dekorasyonunda tüm beklentileri sunduğu konfor ile karşılarken, tortora rengi ile dikkat çeken orta sehpaları, örgü tasarımı ile beğeni topluyor. Fat-Sofa oturma grubu, Mirto masa, sandalye ve şezlong grubu ve Crinoline serisinin yeni bar sandalyelerinin de yer aldığı dış mekan B&B Italia ürün grubu, iç mekan oturma gruplarından beklenen rahatlığı ve konforu dış mekanlara taşımak isteyenlerin beğenisine sunuluyor.

Tasarımda örgü zerafeti…

Patricia Urquiola tarafından B&B Italia için tasarlanan özel seri, dış mekan dekorasyonuna yeni bir boyut getiriyor. Tamamen yatabilir ve birbirinde ayrılabilir parçalardan oluşan Butterfly serisi, yumuşak ve kıvrımlı hatlara sahip estetik tasarımı ile de göz dolduruyor. Beyaz Carrara mermeri veya ahşap sehpa tabla seçeneği ve farklı renk ve kumaş dokusu seçeneğine sahip oturma grubunun yanı sıra seride yer alan tortora rengi ile dikkat çeken örgü tasarımlı orta sehpa, bahçe rahatlığını ve şıklığı bir arada sunuyor.

Örgü tasarımını kolçaklara taşıyan Fat-Sofa oturma grubu bu sayede alan genişliğini ve rahatlık algısını pekiştiriyor. Farklı yükseklik ve boyutlarda minder seçeneğine sahip geniş kanepesi ve alüminyum çerçeveli örgü sırtlığı ile fark yaratan seri, aynı zamanda farklı dekorasyon seçenekleri ile mükemmel uyum sağlıyor. Koleksiyonun tamamlayıcı parçalarından Crinoline bar sandalyesi ise, parlak çelik yapısı, değiştirilebilir minderleri ve birbirinden özel renk alternatifleriyle dikkat çekiyor.

 

 

B6B+Italia+marka+Antonio+Citterio+tasarimi+Mirto+sezlong_Mozaik29

 

B6B+Italia+marka+Patricia+Urquiola+tasarimi+Crinoline+bar+sandalyesi_Mozaik

 

OUT-45

 

B26B+Italia+marka+Antonio+Citterio+tasarimi+Mirto+sandalye_Mozaik+9

 

B26B+Italia+marka+Patricia+Urquiola+tasarimi+Butterfly+kanepe_Mozaik+29

 

B26B+Italia+marka+Patricia+Urquiola+tasarimi+Fat+kanepe_Mozaik

 

B26B+Italia+marka+Patricia+Urquiola+tasarimi+Fat+koltuk_Mozaik

 

 

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.