NG Kütahya Seramik imzasıyla dış cephede yenilikçi çözümler

0 2.030

NORRA_MEKAN

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük granit seramiklerini 6 ile 20 milimetre arasında kalınlıkta üreten NG Kütahya Seramik’in yeni fabrikası, dış cephe kaplaması için ayrıcalıklı çözümler sunuyor. En yeni teknolojilerle üretim yapan fabrika, sunduğu ince ürünlerle binaya binecek olan yükü azaltıyor, yeni cephe ile bina arasına ısı, su ve ses yalıtımının kolaylıkla yapılabilmesini mümkün kılıyor. Yere ve duvara kolayca döşenebilen granit seramikler, yenilikçi fikirlerle, modern dış cephe tasarımlarına olanak sağlıyor.

Seramik sektörünün öncüsü NG Kütahya Seramik, Kütahya’da açtığı yeni fabrikasıyla bir ilke imza atarak Türkiye’nin ve dünyanın en büyük ebatlı granit seramiklerini üretmeye başladı. 6 ile 20 milimetre arasında kalınlıkta olan ürünler, incelikleri sayesinde dış cephe kaplaması için yenilikçi çözümler sunuyor.

NG Kütahya Seramik’in yeni fabrikası, büyük ebat granit seramik üretim kapasitesi, teknolojisi ve geniş ürün gamı ile dünya seramik sektörüne yeni bir soluk getiriyor. En son teknolojiye sahip üretim tesislerinde, 120×240, 120×120, 80×160, 60×120, 80×80 santimetre ebatlarında ve 6 ile 20 milimetre kalınlığında lamina, granit seramik ve sırlı porselen karolar üretiliyor.

Binayı koruyan uzun ömürlü granit seramikler

Dış cephe kaplamalarında montaj kolaylığı sağlayan granit seramikler, işçilik açısından zaman tasarrufu yapılmasına imkân veriyor. Binayı çevresel faktörler nedeniyle oluşabilecek aşınmalara, yağış, darbe ve çarpma gibi dış etkilere karşı koruyan granit seramik dış cephe kaplamaları, sıfıra yakın su emilimi sağlayan nitelikleri ile binanın ömrünü uzatıyor. Renk ve ton değiştirmeyen, solmayan, derz aralarında kusma yapmayan ve deforme olmayan özellikleriyle binanın yüzey yapısını eskitmeyerek ürünlerin dış cephede daha uzun süre kullanılmasına imkân veriyor.

Hafif ve kolay uygulanabilir

Yepyeni mimari yaklaşımlara olanak veren teknik granit seramikler, nano teknolojiyle üretiliyor. Ürünlerin hafif, kolay taşınabilir, ekonomik, uzun ömürlü, temiz ve bakım gerektirmeyen yapısı dış cephelerde kullanım kolaylığı sağlıyor. Bu ürünler hava sirkülasyonu yaparak rutubeti önlüyor ve ses izolasyonuna olanak tanıyor. Granit seramikler, ince ve hafif yapıları ile binaya binecek yükü azaltıyor. Son derece hijyenik ve çevreye duyarlı yapıda olan ürünler yüzeyinde bakteri barındırmıyor. Bina yüzeyinde tespit edilen şekil bozuklukları, yeni oluşturulan cephe yüzeyi ile ortadan kaldırılabiliyor. Dış cephesi kaplanan binalarda sıva yapılmasına ya da boya yenilenmesine gerek kalmıyor.

Dış cephe modası

Granit seramikler, lappato ve rektifiye teknik özelliklerinin yanı sıra, şık tasarımları ve uygulamalarda daha az fire vermesi nedeniyle dış cephede en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. NG Kütahya Seramik, farklı renk ve dokuda sunduğu granit seramiklerle yapılara estetik bir görünüm kazandırıyor ve dış cephe kaplamasında özgün tasarımlarla binalara değer katıyor. NG Kütahya Seramik’in koleksiyonlarında yer alan doğal taş efektler, ahşap desenleri, mozaik kesimler, rölyefli, özel dokulu, parlak, mat ve farklı desenli ürünler dış cephe modasını belirliyor.

ARMA_MEKAN

 

DUVAL_MEKAN

 

VISTA_+MEKAN

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.