Fantasia Seramik’ten ısınmanın dekoratif hali

1 1.626

35++Elements+Milano+Terra+Composizione

Fantasia Seramik tarafından ithal edilen, Tubes marka iç mekan ve ıslak zemin ısıtma üniteleri, fonksiyonelliği heykelsi bir estetikle bir araya getiriyor. Her biri ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan Basics, Extras ve Elements radyatör koleksiyonları, kış aylarında tasarımın eşsiz sıcaklığını mekanlara taşıyacak…

Yenilikçi vizyonu ve her daim beğeni toplayan ürünleriyle adından söz ettiren Fantasia Seramik, kış mevsimini İtalyan Tubes firmasının radyatörleriyle karşılıyor. Islak zemin ve iç mekanlarda kullanılabilen Basics, Extras ve Elements koleksiyonları, radyatörlerin dekorasyonunun en göz alıcı tasarım öğelerinden birine dönüşmesini sağlıyor.

Ünlü tasarımcıların imzalarını taşıyan Tubes radyatörler, işçilik süreçleri, kullanılan materyalleri, formları ve ebatlarıyla alışılagelmiş ısıtma ünitelerinden tamamen farklı bir çizgiye sahip. Fonksiyonel performans ve yüksek dekoratif güçten ilham alan Tubes ısıtma üniteleri koleksiyonları her tarzdaki iç mekanlara kolaylıkla uyum sağlayabiliyor.

Gelenekselin Modern Yorumu: Basics ve Extras

Tubes markasının radyatörlere yeni bir kimlik kazandırma misyonunun ilk somut dışa vurumu olan Basics koleksiyonu, görünüm itibariyle klasik bir model olsa da, yenilikçi yaklaşımıyla ayrışıyor. Geleneksel modellerin boru görünümlü fiziksel hatlarının geliştirilmesiyle daha konsantre bir hal alan Basics ürünleri, ıslak mekanlarda tasarım havlupanlar ile tamamlanıyor. Çelik seçeneklerinden küçültülmüş çaptaki boru tesisatına ve renk yelpazesine kadar tüm geleneksel özelliklerin yenilikçi bir bakış açısıyla yeniden tasarlandığı Basics radyatörler,Tubes’un araştırma yolundaki başlangıç noktası olma özelliği taşıyor.

Geleneksel model radyatöre iç dekorasyon elemanı karakteri verme isteği ile Basics koleksiyonunun bir evrimi olarak tasarlanan Extras ise sıradışı formuyla, detaylı araştırmaların tasarım odaklı sonucunu en iyi şekilde yansıtıyor.

Duyusal Sıcaklığın Mimari Bakış Açısıyla Birleşimi

Uluslararası üne sahip tasarımcı ve mimarlar tarafından projelendirilen Elements radyatörler, basmakalıp endüstriyel tasarım mantığını ortadan kaldırıyor. Tubes’un“Koşullandırmadan uzak bir toplumda, objeler kendilerini serbest bırakabilirler” felsefesiyle geliştirilen Elements serisi, fonksiyonelliğin tasarımla dengelendiği bir görünüme sahip. Çok farklı formların heykelsi bir görünümle yorumlanmasına olanak sağlayan koleksiyon, add-on, Milano, Monte Carlo, Square ve t.b.t. modelleriyle iç mekanlardaki diğer estetik öğelere uyum sağlayarak dekorasyonla bütünlük oluşturuyor.

26++Elements+Add_on+Bandiera
29++Elements+Add_on+Forma+Libera
Tubes+location+010-048212
38++Elements+Milano+Parete+composizione
49_1++Elements+Montecarlo+colorato
79++Elements+TBT+Basamento+colorato+composizione
77++Elements+TBT+Triplo+colorato+parete
67++Elements+Square
Trame+CF115649
Tubes+location+010-048160
Trame+Tubes+Sett+16923
146+Basics+KUBIK+KO15D+calorifero
125+Basics+COLOR_X+CO10D+Calorifero
Agora¦C+Tubes-Sett-16961
1 Yorum
  1. taş kaplama diyor

    tasarımlar oldukça hoş ve dekora uyumlu.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.