İstenmeyen kokuları ‘Tabiat’tan gelen çözüm ile yok edin‏

0 1.270

6li_mini

Bulunduğunuz ortamda istenmeyen kokular mı var? Üzerinize sinen sigara kokularına çözüm mü arıyorsunuz? Evinizdeki yemek, tuvalet, kızartma, gider, evcil hayvan kokuları gibi inatçı kokularından kurtulmak mı istiyorsunuz? Triovita bulunduğunuz ortamdaki kokuları yok ederek havanızı tazeler.

İstanbul, 9 Şubat, 2015: Bulunduğunuz ortamdaki kokulardan tamamen kurtulmak, inatçı kokularla ilgili sorununuza kalıcı bir çözüm bulmak istiyorsanız, Triovita hep yanınızdaki yardımcınız olacak. Tabiatın kendini temizleme yöntemini örnek alarak üretilen ve teknoloji yolu ile tabiatı taklit eden Triovita havaya verdiği aktif oksijen (ozon) ile havanızı tazelerken, eşyalarınıza sinen her türlü kokuyu yok eder. Sizi tabiattan gelen sağlık ile tanıştırır. Triovita koku sorunu olan evler, işyerleri, fabrikalar, atölyeler, ortak tuvaletler , ortak kullanım alanları, bekleme odaları ve yolculukta güvenle kullanılır.

‘Tabiat’ın sunduğu sağlığı içeri alın

Triovita kapalı ortamlarda sizi rahatsız eden havayı temizler, hastalığa yol açan halı, yatak, toz gibi ev akarlarından arındırır. Size sağlıklı bir hava hediye ederken, ortamdaki sigara dumanı, sigara kokusu gibi kızartma, yemek, tuvalet ve kimyasalların oluşturduğu inatçı kokuları da maskelemeden ortadan kaldırır. Triovita yok edilemeyen ve ortama sinen is kokusunu aktif ozon teknolojisi ile temizler.

Ortamdan silemediğiniz tüm inatçı kokuları tabiatın çözümü ile silen Triovita, havada asılı kalmış bakteri ve sizi hasta eden mikropları öldürür.

Tabiattan gelen sağlığı çantanıza sığacak boyutlara indirgeyen Triovita dekoratif tasarımı ve farklı renkleri ile değişik ortamlara şıklığını taşır. Triovita ergonomik tasarımın yanısıra gittiğiniz her yerde sizi salgınlardan uzak tutup, sağlığınızı korur.

Ahır, ağıl, kümes, boyahane, tabakhane gibi kokulu alanlara sağlıklı çözümler

Endüstrinin farklı alanlarında çalışanlar, iş alanları dolayısı ile kokunun yoğun olduğu ortamda çalışmak zorunda kalanlar, koku yayan işyerlerinin çevre komşuları rahatsız eden baskın her türlü koku problemine Triovita ile çözüm bulabilir. Ev tipinin dışında farklı alan büyüklüklerine göre endüstri tipi olarak üretilen Triovita, farklı büyüklüklerdeki mekanlara sunduğu farklı çözümlerle kokulardan kurtulmanızı sağlar.

Trovita, yüzde 100 yerli sermaye ile Mikrosay tarafından üretilmektedir.

 

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.