Tasarımcı / Marka Başvuru Formu

Özel tasarlamış olduğunuz ürünleri milyonlara 7/24 online sergilemek ve satmanız artık mümkün.

0 6.515

E-MAĞAZAMIZ HAKKINDA DETAYLI SUNUMA ULAŞMAK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ

Tasarlamış olduğunuz ürünlerinizi firma ya da bireysel olarak İç Mimarlık Dergisi E-Mağazasında sergileyebilir ve satabilirsiniz. Çok kısa süre içerisinde faaliyete girecek olan sayfamız için hazırlıklarımız tamamlanmak üzere…

2.500.000 milyon ziyaretçi sayısını aşan sitemizde, ürünleriniz 7/24 erişilebilir olacak ve ürünlerinizin pazarlaması için çalışmaları ise icmimarlikdergisi.com E-Mağaza ekibi gerçekleştirecek. Ürünleriniz mağaza tanıtımını yapacağımız 143.000‘i aşkın takipçiye sahip sosyal medya hesaplarımızda yer almış olacak. Ayrıca Instagram üzerinde Mağazamıza özel oluşturduğumuz sayfamız ile de tüm mimar, iç mimar, tasarımcı ve takipçilerimize ulaşmanız mümkün olacak.

Mağazamız tüm cihazlarla uyumlu bir şekilde çalışır. Ürünlerinizi kolayca tüm takipçilerinizle paylaşabilir; havale, EFT, kapıda ödeme, kredi kartına tek çekim ya da taksit seçenekleriyle ürün satışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Ayrıca firmanız / markanız ile iletişime geçmek isteyenlerin kolayca size ulaşmasını da sağlayabileceksiniz.

Böylelikle hem ürünleriniz, hem markanız binlerce kişiye 7/24 açık mağazamızda sergilenmiş olacak.

 

 

Siz sadece ürün bilgilerinizi bize gönderin, gerisini biz sizin için hallederiz!

Siz ürünlerinizin fiyatını belirler, görsellerini bize gönderirsiniz. Gerisini ise biz sizin için hazırlar ve düzenleriz. Tüm sayfa düzenini, bilgileri ve sistemi biz düzenler ve takip ederiz.

Bu avantajlardan yararlanmak için aşağıdaki ön başvuru formunu doldurarak detaylardan sizi haberdar etmemizi sağlayabilirsiniz.

 

 

[fc id=’3′][/fc]

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.