‘Méridienne Opper’ İsimli Minimal Bir Uzanma Koltuğu

0 1.750

Uzanma koltukları iyi bir dinlenme aracı veya kitap okuyabileceğimiz mobilya parçaları değildir. Odanıza hatta açık havaya çok şey katabilen bir dekor unsurudur.
Günümüzde tasarlanan modern uzanma koltukları çok çeşitli ilginç tasarımlara sahip. Bunlar herhangi bir iç mekana sığacak şekilde mükemmel bir renk paletiyle birlikte düşünüldüğü gibi malzeme uyumu ya da zıtlıklarıyla da dikkatimizi çekiyor. Bir Fransız tasarım firması olan gregoiredelafforest, ‘Méridienne Opper’ isimli uzanma koltuğuyla bu ürünlere bir örnek sunuyor.

Méridienne Opper , çizgilerden oluşan bir biçimi ağır bir mermer ile birleştirerek bir dengeleme oluşturma fikriyle ortaya çıkmış. Derinin soğuk mermer ile ve yumuşaklığın sertlik ile arasındaki zıtlığı da vurgulayan bir ürün aynı zamanda. Koltuğun eğrilerine ters bir biçimde ve merkez eksenli konumlanan mermer algı farklılığı oluşturmayı da amaçlıyor. Koltuğun genel görünüşü basit tasarlanmış ama konfor unutulmuş değil. mermer taban arka kısmında bir boşluk bulunduruyor ve bu boşluk depolama için de kullanılabiliyor.Modern biçimi ve geleneksel malzemeleri birleştiren ürün heykel niteliğinde.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.