Pulsar Moonlight Ürünleriyle Odanıza Bir Gökyüzü Dokunuşu Ekleyin

0 2.341

En iyi tasarımlardan bazıları, bir sorunu çözmeye çalışan insanlardan gelir. Roma merkezli mağaza Pulsar Moonlight ilk önce evsiz hayvanlar için para toplamanın bir yolu olarak tasarıma başlamış.
Narin küre aydınlatma fikri kısa süre sonra bu iyi niyet ve çabayla birlikte (tam finansman hedeflerine de ulaşmakla beraber) tam teşekküllü bir işletmeye dönüşmüş. Şimdi, bir ay ışığı lambası oldukça dikkat çekici bir tasarım olarak karşımızda duruyor. Jüpiter, Mars ve Neptün gibi gezegenler gerçeklerinin minyatür sürümlerine benzemek için elle boyanıyorlar. Peki Pulsar Moonlight, dış mekan lambalarını nasıl yapıyor? Başlamak için, genellikle bahçe lambası direklerini işgal eden ve artık kullanılmayan berrak küreler topluyorlar. Daha sonra, inanılmaz detayları çoğaltmak için özel bir akrilik boya ve gezegenlerin bilimsel fotoğraflarını kullanıyorlar. Sürecin bu kısmı, göğüs gövdesinin doğru şekilde tasvir edilmesinin sağlanması açısından çok zaman gerektiriyor ancak oldukça önemli. Daha sonra, su bazlı bir vernik deseni sabitliyor ve “düşmelere, çizilmelere ve atmosferik etkenlere karşı bağışık” hale getiriyor. Aydınlatma içeride veya dışarıda kullanıma uygun.
Pulsar Moonlight, bir kez açıldığında ışık saçmaya başlıyor ve gezegenlerin ve ayın tüm dönen dokularını görmenizi sağlıyor. Aynı zamanda ay figürünün yanı sıra firma Neptün ve Jüpiter gibi diğer gezegenleri de gerçekleştiriyor ve satışını yapıyor.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.