Tayvan’da Bulunan Bir Konutun Restorasyon Serüveni

AworkDesign Studio, Tayvan'da bulunan bir dairenin restorasyonunu gerçekleştirdi.

0
931

AworkDesign Studio, Tayvan’da bulunan bir dairenin restorasyonunu gerçekleştirdi.
Müşterilerin çocukları için araştırma temasının etrafında toplanan proje elde edilen açık alanla birlikte kullanıcılara çok sayıda işlev sunarken, oyun alanı da barındırıyor. Tasarımcılar açık planı farklı bölgelere ayırarak çalışmalarını gerçekleştirmişler. Oturma alanı ve yemek odası şık bir beton zemine sahipken, koridor ve oyun alanı ahşap ağırlıklı olarak işlenmiş. Çift taraflı kanepe, en sevilen televizyon programlarını takip ederken çocukları meşgul etmenin harika bir yolu.
Yemek alanının arkasındaki alanın duvarlarla sınırlanmamış, böylece ana yerleşime entegre oluyor. Günümüzde genellikle mutfak ana yerleşimin bir parçası haline geliyor ancak bu projede o şekilde planlanmamış. Onun yerine ana yaşam alanını pişirme alanından ayırmak için ahşap kanat kapılar kullanılmış. Cam kapıların açıldığı küçük bir balkonla birlikte açık alanlar, oturma odası, kendi küçük yeşil bahçesiyle şehre bakmaktadır.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here