Roma’da Küçük Bir Daire Tasarımı; ‘Ethereal House’

0 2.407

Ethereal House, Roma’da, 44 metrekareye yayılmış bir alana tasarlanan bir Brian Factory projesidir. Dar alan tamamıyla beyaz bir iç mekân olarak düşünülmüş ve çok verimli bir şekilde kullanılmıştır.


Çok sayıda pencere ve çevre aydınlatmasının akıllı kullanımı sayesinde küçük ev şaşırtıcı derecede ferah görünüyor. Yaşam alanı, natürel tonda ilham veren duvar yazılarıyla daha görkemli görünmesini sağlamak için büyük fontla yazılmıştır. TV duvarı, yaşam bölgesini minimal mutfaktan ayırıyor. Yapay bir şömineyle devam eden bölücü devamındaki beyaz bir yemek masası ile bitiyor.

Daha küçük ayrıntılar da bu özel beyaz dekorun öne çıkmasını sağlıyor. Beyaz ışıklı modern bir armatür, duvarı zenginleştirirken yanındaki saklama kutuları mükemmel bir yan masa işlevi görüyor. Dokulu ahşap döşeme, yapay şöminenin dışında büyüyen küçük bir bitki mekana doğal sıcaklık ve dinamik getiriyor. Yatak odasında bir iz bırakmak için tasarımcılar, renkli pastel geometrik şekillerle dolu opalet özellikli bir duvar seçmişler. Ve bununla birlikte banyoda ahşap ve yine beyaz ağırlıklı tasarlanmış.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.