Hotel Pershing Hall

0 3.313

Herkese merhabalar,

Yıllardır bir çok değişiklik yaşayan Hotel Pershinhall, Andree Putman tarafından 2001 yılında renove edildi. Renovasyon, Andree Putman zarafetinde bir kaç alana dokunuşlar yapılarak gerçekleştirildi. 2005 yılında Imaad Rahmouni, Akdeniz malzemeleri olan; kırmızı Muranoları mekana ekledi. Bu eklentiler ile rahat ve kendi atmosferini etkileyecek tatta mekan kombinasyonu ortaya çıkarıldı.

Sağlam cephenin ardında, açık teraslı, 30 metre yüksekliğinde devam eden dikey bahçe bulunmaktadır. Bu dikey bahçede, Filipin’ler, Himalaya’lar ve Amazon’lara ait 300 farklı çeşitte ağaç, bitki, ve çalılıklar yer almaktadır. Bu eşsiz peyzaj tasarımı, ”Mur Vegetal” ‘in yaratıcısı ve aynı zamanda Paris’teki Quai Brandly müzesinin cephe tasarımcısı olan, ünlü botanist Patrick Blanc’ a aittir.

Pershinghall, otelden daha fazlasıdır. Özel kutlamaların, toplantıların , davetlerin organize edildiği, sessiz ve eşsiz bir atmosfere sahip bir mekan olan Pershinghall’ a Anree Putman ekibi de el atınca eşsiz iç mimarisi daha da şenlenmiştir.

 

 

 

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.