Berlin’in Simetrik Yanı

0 1.176

Kendisini yine kendi gelişimine adayan fotoğraf sanatçısı Thibaud Poirier, Berlin’in eski yapılarının iç mekanlarına kamerasını yerleştirerek çarpıcı kadrajlar yakalamaya çalıştığı Berlin Interiors adlı yeni bir seri oluşturdu.

Serideki her fotoğraf, simetrisini mükemmel bir şekilde vurgulayacak nitelikte açılardan çekilmiş. Ve sonuç olarak ortaya çizgiler, küpler ve eğrilerin yeniden yorumlanabileceği bir koleksiyon ortaya çıkmış. Poirier Paris’li bir sanatçı fakat Buenos Aires, Houston, Montreal ve Tokyo’da çalışmalar yaparak dünyaca tanınmış bir sanatçı olmayı başarmış. Ve farklı şehir dinamiklerine maruz kalmak eserlerine önemli bir şekilde yansıyor. “Çok farklı manzaralar ve kültürlerde çalışmak, mimarlık ve kentsel ortamlara karşı içimde bir sevgi ve hayranlık geliştirdi” diye belirtiyor. “Odak noktam mimari yerlerin güzelliklerini ve enerjilerini gördüğüm gibi yakalamaktır.” diye de ekliyor.

Berlin’in iç mekanlarına dair benzersiz vizyonu, mekanı farklı bir şekilde görmemizi sağlıyor. Her fotoğraf, bu binaların kalbinin görülmesini sağlayarak izleyiciyi büyülemeye devam ediyor.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.