Khalkedon Evi

0 2.154

Herkese Merhabalar!

Projelerini beğendiğimiz, takip etmekten hoşlandığımız Escape From Sofa’ dan taze taze bir projeyi size aktarmak isterim. Ama öncesinde Escape From Sofa Kimdir? onları biraz tanıyalım.

Ofisin sözleriyle ”Escapefromsofa, 2009 yılında İstanbul’da kurulan bir tasarım stüdyosudur.

Ticari ve konut projelerinde, farklı ihtiyaçlara yönelik konsept danışmanlığı, iç mimari proje ve uygulama hizmetleri sunar. Escapefromsofa tasarım ekibi tasarımlarıyla, güncel gereksinmeleri zengin deneyimlere çevirecek çağdaş mekanlar, ürünler ve fikirler yaratma gayesindedir.

Tasarım sürecinde, yaratıcılığa önem verir, yeni üretim teknikleri ve materyallerini kullanarak sadeliğin ve işçiliğin öne çıktığı detayları araştırır.”

Khalkedon EVİ

Proje: Konut

Daire Alan: 250 m2

Yer: İstanbul /Türkiye

Yıl: 2016

Fotoğraflar: İbrahim Ozbunar

Projenin tasarımcıları, projeyi şu sözlerle anlatıyor;

Bu penthouse daire Erenköy, İstanbul / Türkiye huzurlu bir noktada yer almaktadır. düzen bir yemek ve oturma odası, bir mutfak, iki usta, bir çift kişilik misafir, tek misafir odası ve geniş bir teras alanı da dahil olmak üzere iki katlı ile birleştirilir.

Çağdaş, modern tarzı evde her ayrıntı ile kendisini gösterir. Yaşam alanı gibi pirinç gibi lüks malzemeler, mobilyalar kullanılan çeşitli İtalyan mermerleri ile zenginleştirilmiş minimalist çizgilerin bir karışımıdır. Iroko döşeme alana bir sıcak davetkar bir atmosfer verir. Özel tasarlanmış duvar kağıdı daire kilit unsurdur. 

Özel onlar-si olmak stili dolapları ve depolama üniteleri, prim masif ahşap ve mermer sehpalar sakinleri rahatlatmak için tasarlanmış genel estetik ile ayarlar tasarlanmış.

Her odada mobilya, özel tasarlanmış ise, çoğunlukla el aralarında bir stil değişimi ifade hazırlanmış.

Bu penthouse daire oturma odası ile büyüleyici bir prens adaları manzaralı bir teras bahçeye açılıyor.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.