Morini İstanbul

0 1.833

Herkese Merhabalar!

Haftanın ortasına geldiğimiz bu çarşambaya, iç mekan projesi inceleyerek başlamak istedim. Bugün, İstanbul’dan bir ofisin elinden çıkan Zorlu Center’da bulunan Morini‘yi inceleyeceğiz.

Morini, Kontra Architecture’ın uygulamasıyla Zorlu Center’da yerini aldı. Peki Kontra Architecture Kimdir? Yakından inceleyelim.

Kontra; Entellektüel düşünce, mükemmel uyum’un birbirine zıt esasların etkileşiminden doğduğunu açıklar. Yaşam bu sayede devinir ve gelişir. Tasarım da aynı hayat gibi; malzemeden forma, üsluptan tekniğe var olan tüm karşıtlıkları etkileşime sokarak yeni bir devinim yaratma işidir. Ancak böyle bir devinim ile duygusal denge ve mekansal bütünlük sağlanabilir. İstanbul; yaşamın devindiği tüm zıtlıkları; eskiyi ve yeniyi, iyiyi ve kötüyü, ruhun çarpışan tüm tutkularını içinde barındıran şehir, dünyayı büyüleyen bu muhteşem uyuma sahiptir. Kontra, yaratıcılığına esin olan bu şehir ile tasarladığı her mekan ve üründe mükemmel uyumun özünü ve ruhunu yakalar.

Kendini bu sözlerle tanımlayan Kontra Architecture’dan Morini projesini inceleyelim.

Morini | 2013

İtalyan kökleri ve New York sadeliğindeki konseptini İstanbul için uygulamış. Müşterilere; kaliteli, konforlu ve ayrıcalıklı bir atmosfer sunmuş.

1 2 3 4 6 7 8

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.