Co Working Spaces

0 2.449

Trendlerin hızlıca değişip, geliştiği günümüzde çalışma alanlarımız da kendi içinde çeşitleniyor.

Eğer sabit bir ofis kurmak istemiyorsanız, kirası sekreteri masrafları beni aşar diyorsanız Yurtdışında popülerliği oldukça fazla, ve artık Istanbulda ‘ da sıklıkla kullanılan ”Paylaşımlı Ofis” ortak çalışma alanlarına göz atalım.

İnternette bir kaç araştırma ile lokasyonunuza uygun ofisi seçebiliyorsunuz.

ekran-alintisi

Bunlardan bir tanesini, çalışma prensibin inceleyecek olursak Kolektif House popüler olanlarından.

2

Kolektif House’ un Şişhane, Sanayi ve Levent olmak üzere 3 farklı lokasyonda hizmet veriyor. Çalışma şekillerinden gezgin, sabit masa, ofis ya da sanal ofisi seçebiliyorsunuz.

Gezgin;

Dilediğin günlerde dilediğin lokasyonda olma şansı tanıyor. Üyeliğe dahil olan hizmetler; sıcak içecek, internet, günlük temizlik, mutfak, dolaplar, vale, 7/24 kullanım, toplantı odaları, lounge alanları, haftalık etkinlikler ve atıştırmalıklar.

Çalışma prensiplerinize göre hizmet seçeneklerinin fazla olduğu bu toplu ofisler, sorumluluk almadan güvenli, tarz ve disiplinli bir çalışma ortamı sunuyor.

Eğer ofisiniz için gerekli olan sekreterlik, fatura adresi gösterme gibi imkanlardan faydalanmak isterseniz Kolektif House size bu imkanları da sunuyor.

 

Sabit Masa;

Kendi çalışma alanınızı oluşturabilir, kişisel eşyalarınızı her seferinde ofise taşımak zorunda kalmayabilirsiniz. Yine aynı hizmetten faydalanabiliyorsunuz.

Ofis;

Lokasyon binası içerisinde, kişisel toplantılarınızı yapabileceğiniz, kendi ofis çalışma prensiplerinizi yürütebileceğiniz bir ofisiniz oluyor. Üstelik bu hizmette siz ofisi sadece kiralıyorsunuz ve taşınma dahil her detayı firma sizin için düşünüyor.

Sanal;

Yok ben kalkıp gidemem evden de çalışırım ama bir şirketim varmış gibi gözükse bir sekreterim olsa fena olmaz derseniz de sanal tam size göre. Seçeceğiniz lokasyonu iş adresiniz gösterebilir, postaları adrese yönlendirebilirsiniz. Üstelik bu hizmete bir sekreter de dahil.

home3 kolektif_house kolektif-house_2 kolektif-house_5 kolektif-house-istanbul-un-en-hip-noktalarindan orig_20748

Paylaşımlı ofisler son günlerde oldukça popüler. Hem düzenlenen etkinlik ve seminerlerle sosyalleşip, farklı sektörlerden insanlarla kaynaşabilir, hem de kendi içinde serbest ama düzenli bir çalışma ortamının keyfini çıkarabilirsiniz.

Mutlu haftalar!

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.