İkonik Jonathan Adler Avizesi

0 1.503

Tasarım kimliklerini çok yönlü olarak insanlara aktaran insanlar, her zaman popüler olmuşlardır. Bir alanda tasarımlar yapıp, aynı dilde farklı ürünlere aktaran insanlar , ilham kaynağı birer kimlik haline gelirler.

Jonathan Adler’ de bu kişilerden biri. Kendisi Amerika’lı bir çömlek ustası, tasarımcı ve yazar. Çok yönlü olmak işte burada keskinleşiyor. Farklı meslek dallarında çalışmalar yapan insanlar, yaptıkları işleri incelemeye daha çok merak uyandırıyor.

Adler, 1993 senesinde New York Barneys ‘de ilk porselenini müşterilerin beğenisine sundu. Bu başlangıç onu sonrasında, Manhattan’ da butik açmaya ve ardından başarılı işlerin adımını atmasına fırsat sağladı.

Designer Jonathan Adler in 2013.
Designer Jonathan Adler in 2013.

Jonathan Adler’in tasarımları ve tasarımlarıyla oluşturulmuş iç mekanlar sayısız ve çeşitli. Bugün ise , bir çok iç mekan görselinde görmeye alışkın olduğumuz avize tasarımını inceleyeceğiz.

modern-lighting-caracas-16light-chandelier-jonathan-adler

Caracas 16 Avize ( Caracas 16 Light Chandelier )

Aynı adlı koleksiyondan, modernizm ilham alınarak tasarlanmış, Adler’in ikonik tasarımı Caracas 16. Sade geometrik şekiller, koni ve kürelerin işbirliğiyle oluşturulan dinamik bir sonuç. Karartılmış pirinç ve antik esintiler ile oluşturulmuş şık ve klasiğin kontrastı bir aydınlatma olan Caracas 16, yemek odası için ya da giriş holü fuayesi için uygun ölçekte.

Adler’in ürün hakkındaki görüşü ” Bu mimari avize dünyanızı şaşırtacak” . 50’lerin Fransız stiline dokunan, 16. yy dan güncellenmiş bu avize geleneksel evlerde bile sırıtmayacak bir form ve malzemeye sahip. Birazcık endüstriyel, birazcık eğlenceli ve tam anlamıyla çok yönlü.

Haydi gelin ürünün iç mekandaki kullanımlarını göz gezdirelim. Ürünün fiyatı 2,250$ online satışı mevcut ve 14-21 iş günü içerisinde 180$ kargo ücreti ile gönderim yapılıyor.

cainsofa-01clonedcrop2-styled-fall15-jonathan-adler chambeige-01clonedcrop-styled-fall15-jonathan-adler coverv2-01crop2-styled-fall15-jonathan-adler

 

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.