Bir Baba 6 Yaşındaki Oğlunun Çizimlerini Gerçek Hayata Döndürürse

0 1.510

Çocukken yaptığımız karalamalar ve çizimler her zaman değerlidir ancak gerçeği yansıttığını söyleyemeyiz. Hatta bazı çizimler öyle anlaşılmaz olur ki bir açıklama zorunluluğunu beraberinde getirir.

Tom Curtis isminde bir adam, çocuk sanatının absürdlüğüyle gerçek hayatı kesiştirmek için bir girişimde bulunmuş. 6 yaşındaki oğlu Dom’un çizimlerinden yola çıkan Curtis, photoshop kullanarak bu çizimleri gerçeğe uyarlamış. Çizimlerdeki obje ve canlıların organlarında ve parçalarında oynamalar yaparak ve onlara gülen yüz ekleyerek bir çocuğun gözünden profesyonel bir ‘Gerçek Hayat’ fotoğraf serisini oluşturmuş.

Eğlenceli bir proje olan seri, aslında Curtis’in oğlunun gözünden bakış açısını ve anlatmak istediklerini aktarıyor. Örneğin Dom bir fil çizdiğinde aslında aklında olan filin resmini göstermeyi amaçlıyor. Tom ‘Çocukların aklında ve gördüklerinin arkasında parlak bir dünya var ve biz yetişkinler bunu göremiyoruz.’ diye ekliyor.lion butterfly2butterfly1car1car2cat2 cat1 shark1 shark2 seahorse2 seahorse1 rocket2 rocket1 rabbit2 rabbit1 giraffe2 giraffe1 flamingo1 flamingo2 elephant2 elephant1 bike2 bike1 dad1 dad2Takip etmek isterseniz thingsihavedrawn isimli bir instagram sayfaları da mevcut.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.