İlham Kaynağı Projeler | Kelly Wearstler

0 2.750

Kelly Wearstler Amerika’ lı iç mimar ve tasarımcı. İç mekanlar yaratmakla birlikte, kendi internet sitesinde mobilya ve ev aksesuarları satışı yapıyor. Hem ürün tasarımları, mobilyaları hem de iç mekaları oldukça başarılı Wearstler için Architectural Digest şu sözleri söylemiş.

”Yazar, garip bir modacı, markalaşma üstadı, dekoratör ve ilham perisi. Wearstler, müşterileri için renkli bir profil oluşturuyor.”

kelly123

Kelly’ nin başarılı iç mekan projelerinden birini bugün inceleyeceğiz. Detaylar için okumaya devam edin.

ekran-alintisi

Evergreen Rezidansı | Washington Mercer Island

Projenin müşterisi Sanderson eyaletindeki ev sahipleri, evleri için artistik bir iç mekan çalışması arayışındalarken, 11.000 m2 lik yeni yatırımlarını Kelly Wearstler ‘a yaptırmaya karar verirler. Proje Washingtonda yer almaktadır. 1946 ların klübe tarzındaki sedir oturmalı evlerini, pasifik kuzeybatı ile tezat oluşturacak biçimde dekore ettirmek istemişler.

screen-1

İç mekanda, farklı bir dünya yaratılmak istenmiş ve bu, yarı Parisian havadaki mücevher kutusu, yarı doğal güzellik olan projeyi kanıtlar nitelikte tasarlanmış.

screen-2

Projede, ev sahiplerinin sanat merakı ve koleksiyonerliğinden dolayı, el yapımı duvar kağıtları ve asimetrik soyut mermer plaka zeminler kullanılmış.
05_evergreen_slider3

03_evergreen_slider1 screen-3 screen-4

Mahallerde, kübist mobilyalar, fıstık yeşili ahşap doğramalı pencereler, dikkatle oluşturulmuş pirinç korkuluklar göze çarpmakta. Kelly’nin projelerinde detaylar birbiriyle oldukça başarılı bir şekilde karıştırılmış durumda. Wearstler’ın işleri ”rahatlığın ve güzelliğin evliliği” olarak tanımlanmakta.

04_evergreen_slider2 screen-5 screen-6 screen-7

Oluşturduğu iç mekanlarda, zemin malzemesi üzerine düşen Kelly, malzeme, renk ve mobilya detayları konusunda ayrıntılı çalışıyor. Mahallerde etkin renk tonları dışında, naturel renkleri de tercih ediyor. Biraz karmaşık gibi gözükse de kendi içinde dengeli.

Umarım ilham kaynağı olmuştur, mutlu haftalar!

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.