Tasarım Ödüllü Drop Sehpa

0 1.846

design-turkey-tr

Geleneksel tasarım anlayışına karşı, modernist ve yalın çizgileriyle minimal bir sadelik sunan ve kolay hareket ettirilebilir bir sehpa. Tasarım, bu yıl Design Turkey “İyi Tasarım Ödülü” ne layık görüldü. Mermerin kendine has dokusu ile her ürünü birbirinden ayrıştıran DROP, MARBLEOUS için tasarlandı. Markanın yaratıcısı Buket Bazman, bu marka adı altında mermer ve mermer detaylı mobilya, dekorasyon ve mutfak ürünleri tasarımı ve üretimi yapıyor.

Tasarım, mermer malzemenin kullanım alanını genişleterek, yaşam alanlarında da yer almasına öncülük ediyor. Orta sehpanın, boşluk bölgeleri kitap,dergi,elektronik vb gibi ev aksesuarlarını organize etmeye yardımcı olarak esnek kullanım sunuyor. Diğer önemli özelliği ise, gövdenin altında bulunan gizli tekerleklerin sağladığı hareket kolaylığının olması.

Drop orta sehpa, ev, ofis otel vb. gibi mekanlar için elverişli ve mermer renk alternatifleri ile farklı kombinasyonlar yaratılmasına izin veren bir tasarım. Üstelik farklı ebatlarda da üretilebilir olması, kullanım alanına özel tasarım anlayışına katkı sağlıyor. drop-1 drop-dekupe hexa-black stripe-palissandrostripe-alexander-black stripe-forest-brown

 

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.