Çiçek Açan Duvarlar

0 2.696

Herkese merhaba!

İç mekan tasarımında duvar kağıdı kullanımı oldukça yaygındır. Öyle ki desen ve renk seçeneği de sınırsızdır. Sayısız desende kendi zevkinize uygun kağıdı seçebilirsiniz, hatta bazı firmalar deseni çalışmanız için size olanak da sağlıyor. Tabi burada bütçenize en uygun kağıdı seçmek sizin tercihiniz. Şüphesiz fiyatlarının aralarında uçurum olan kağıtların kaliteleri de gözle görülür bir şekilde fark edilir.

İddalı desen tercihleri yapanlar için ise karşınızda Ellie Cashman!

1

Cashman’ ın bu büyük çiçekli duvar kağıtlarını görmüş olabilirsiniz. İlk defa karşılaşanlar için tasarımları biraz inceleyelim.

Marka kendisini şu sözlerle ifade ediyor ” karanlıktan aydınlığa çıkarken, çiçekler bize güçlü semboller ve üstünlük için ortak paydada buluşan insan özlemi sağlar. Bu kutsal deneyimin özeti Tanrıya en yakın olduğumuz andır. Sihir, aydınlatma ve nirvana.. ya da her nasıl adlandırıyorsanız ”

Ellie Cashman Design çalışmalarını ifade ederken bu kadar derin cümleler kuruyorsa, kim bilir desenler nasıldır diye merak edenleriniz için desenlere göz atalım.

2

Duvar kağıtlar 17 farklı desenden oluşuyor. Kendi evinize uygun metrede kağıdı internet sitesinden satın alabiliyorsunuz. Ebatları oluşturulan sisteme girdiğinizde tutar hesaplanıyor ve satın alma işleminizi gerçekleştiriyorsunuz.

10

Marka, duvar kağıdı, yastık deseni, kumaş ve atkı alanlarına çalışıyor. Hepsi aynı dili konuşan fakat farklı amaçlar için üretilmiş ürünler.

Ürünlerden duvar kağıtları, desenlerden ise Dark Floral Wallpaper ve Still Life with Shadows Blue Wallpaper ‘ ı inceleyelim.

Dark Floral Wallpaper

3

Dramatik, büyük ölçekteki duvar kağıtları Hollanda’ nın altın çağı Dutch Golden Age ‘den esinlenerek tasarlanmış. Gölgeli arka planda, görkemli uçuk çiçekler , karanlıktan kademeler halinde öne çıkmakta.

4

5

6

Kendi oluşturduğunuz iç mekanlarda, karanlık fakat kendi içinde aydınlık bu duvar kağıdı sizin tercihiniz olabilir. Aynı dilde fakat farklı tonlarda bir başka modeli inceleyelim.

Still Life with Shadows Blue Wallpaper

8

Koleksiyon, gecenin dramasına sahip, Grimm’ in peri masalı bahçesi dünyasından ilham almış. Bazı alanlar ay ışığı parlamalarıyla aydınlatılmış ve geriye kalan alanlar, ağır mürekkepli gece efekti ile doldurulmuştur.

9

Bu karanlığın içerisindeki toz pembe çiçekler o kadar uyumlu ki Cashman duvar kağıtları arasından seçim yapmayı zorlaştırıyor.

7

Siz olsanız, bu dramatik kağıtları evinizde tercih eder miydiniz? Son derece vurgulayıcı bir etki olarak evinizin bir duvarında yer verir miydiniz? Uygulanmış örneklere göz atalım.

11 12 13 14

Ellie Cashman duvar kağıtlarının iç mekandaki etkisi bu şekilde. Umarım hoşunuza giden bir desen gözünüze çarpmıştır. Mutlu günler!

 

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.