Bir Koltuktan Çok Daha Fazlası; Cay Sofa

0 1.251

03

Bu yaratıcı koltuk tasarımı; İsviçre’li tasarımcı Alexander Rehn tarafından yapılmış.Şekil değiştirebilme özelliğine sahip bu koltuk sizin hareketlerinize göre şekil alıyor.

01 (1)

02

Tasarımcısının kendisine verdiği isimle ”Cay Sofa”; adeta yorgun bir günün sonunda evinizin rahatlığında kendinizi üzerine bırakmanız için tasarlanmış gibi…İsviçreli tasarımcı Alexander Rehn tarafından tasarlanan bu koltuk eklemsi bir yapıya sahip.Koltuğun bu eklemsi yapısı üzerinde hareket eden kişinin her türlü hareketine vakıf olmasını sağlıyor;ve bu sayede siz koltuğun üzerine oturduğunuzda kendiniz için en iyi,en konforlu pozisyonu deneyimleme şansına sahip oluyorsunuz.

04

”Cay Sofa”yı ister bir uzanma koltuğu, bir yatak; ister bir yatar koltuk veya televizyon koltuğu,isterseniz herhangi bir alışılmadık dinlenme pozisyonu için kullanın.Tasarımın siz nereye kadar isterseniz o noktaya kadar gidebileceğini göreceksiniz.

05

Bir başka açıdan bakıldığında; bu sıradışı tasarımın bir parça origamiden de ilham aldığı düşünülebilir.Cay Sofa;farklı boyutlarda katlanan ve açılan elemanlarıyla farklı oturma fonksiyonlarına imkan sağlarken origamiye de atıfta bulunuyor gibi.

06

Bu akıllı ve yeni nesil koltuk adeta, sizin kendiniz için en konforlu ve rahat oturma şeklini deneyerek bulmanız ve o farklı deneyimi yaşamanız için var.Şöyle düşünün;bu yeni nesil koltuk,oturma odanızda ya da salonunuzda sizin keyfinize göre şekil alan bir size özel bir alan…

07

08

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.