MEDS Bükreş 2016: City of Contrast

0 704

“Uluslararası Tasarım Öğrencileri buluşması (MEDS: Meetings of Design Students)” bu yıl 1-15 Ağustos tarihlerinde, Romanya’nın başkenti Bükreş’te gerçekleşecek. Bucharest: City of Contrast temalı buluşmanın katılımcılarının, tema çerçevesinde tasarlayacakları ürünleri 15 Mayıs’a kadar MEDS Türkiye temsilcilerine iletmeleri gerekmektedir.

Participant Pack_Meds2016

Her sene Avrupa’nın farklı şehrinde düzenlenen kar amacı gütmeyen bu tasarım atölyesinin bu sene 7.si gerçekleştirilecek. 35’ten fazla ülkeden gelecek olan 200’den fazla tasarım öğrencisi, 1-15 Ağustos tarihleri arasında Romanya’nın başkenti Bükreş’te birlikte çalışma fırsatı yakalayacak.

Katılımcılar mekansal performanstan kentsel aydınlatmaya, hesaplamalı tasarımdan doğal malzemelerle inşaya, video belgelendirilmelerinden akustik uygulamalara kadar uzanan geniş bir süreklilik içinde sonsuz değişime yayılan atölyelerde çalışabilecek.

Bu senenin teması City of Contrast. Adayların yaratıcılıklarını engellememek adına, başvuru kriterleri geçen sene olduğu gibi geniş tutulmaktadır. Katılımcılar City of Contrast temasına uygun olmakla birlikte istedikleri şekilde bir ürün geliştirebilme imkanları olacak. Poster, video, tişört tasarlama, tema üzerine bir yazı yazma Pecha Kucha sunumu veya fotoğraf serileri hazırlama önerilen başvuru için gerekli tasarımlardan sadece birkaçı. Başvuru için tasarlanan ürünün 15 Mayıs’a kadar MEDS Türkiye temsilcilerine iletilmesi gerekmektedir.

Daha detaylı bilgi için katılımcı adayları, MEDS Türkiye temsilcileri Didem Ertem ve Ceylan Beşevli’ye medsturkey@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Ayrıca http://www.meds-workshop.ro/ sitesinden de MEDS Bucharest 2016’ya dair bütün bilgilere ulaşmak mümkün.

 

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.