27. İzmir Mobilya Fuarı Açıldı

0 1.128

27-izmir-mobilya-fuari-acildi-8190658_x_3959_o

Türkiye’nin en önemli mobilya markaları, Türkiye’nin en büyük fuar kompleksi Fuar İzmir’de boy göstermeye başladı. Efor fuarcılık tarafından bu yıl yirmi yedincisi düzenlenen fuarda, üç yüz seçkin markanın yeni dönem koleksiyonları yer alıyor.24-28 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleşen fuarda, ev, ofis, mutfak, banyo, bahçe mobilyası ve dekorasyon ürünleri görücüye çıkıyor.

Bu yıl ilk kez Fuar İzmir’de düzenlenen MODEKO (İzmir Mobilya Dekorasyon Ev ve Büro Mobilyaları Fuarı) geçen yıla oranla alan bazında yüzde yüz firma sayısında ise yüzde elli artış gerçekleştirdi. Sektörden üç yüz seçkin katılımcı firma; klasik ve modern mobilyalar, eskitme ve modüler mobilyalar, bebek odaları, genç odaları, ofis mobilyaları, bahçe mobilyaları, ev dekorasyonu ve aksesuarları, yatak odaları, yatak setleri, aydınlatma ekipmanları gruplarındaki ürün ve hizmetlerinden bir seçki sunacak.

Bu etkinlik için İran, Irak, Libya,  Rusya,  Kosova,  Nijerya, Polonya, Bulgaristan, Suriye, Gürcistan, Mısır, Katar, Danimarka,  Yunanistan, İsveç , Azerbaycan başta olmak üzere  elli ülkeden yerli ve yabancı sektör profesyoneli İzmir’de buluşuyor. Türkiye’nin dört bir yanından alım heyetlerinin ziyaret edeceği fuara; fuar organizatörü tarafından bazı illerden otobüs seferleri düzenlenecek. Çeşitli yarışmalar ve etkinliklerin de düzenleneceği fuarda; ikinci gün ‘’Mobilyanın kalbi Karabağlar’’ konulu söyleşi de gerçekleştirilecek. Modeko mobilya fuarı aynı zamanda ‘’En İyi Stand’’tasarım yarışması ve ödül törenine de sahne olacak. Fuarın üçüncü gününde ise; ’’Hayatın Temeli’’ konulu bir sunum var.11: 00 – 20: 00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek olan fuarı kaçırmak istemeyenler için son tarih 28 Şubat. Yalnız fuarın son günü olan 28 Şubat’ı tercih edecek olanlar için önemli bir detayı hatırlatmakta fayda var. Son gün fuarın kapanış saati 19: 00.

Online davetiye, fuar alanı, ulaşım ve fuarla ilgili merak ettiğiniz diğer detaylara www.modekofair.com adresinden ulaşabilirsiniz.

 

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.