Trakya Cam, ‘Tasarımın Şeffaf Yüzü’ ile iç mimaride camın tasarıma katkısını anlatacak

0 951

Camdan+Yansimalar-1

Mimaride cam kullanımıyla ilgili son gelişmeleri paylaşmayı amaçlayan Trakya Cam, ‘Camdan Yansımalar’ adlı konferans dizisinin üçüncüsünü 21 Mayıs 2015 tarihinde Yapı-Endüstri Merkezi’nde düzenliyor. “Tasarımın Şeffaf Yüzü” konulu konferansta, ulusal ve uluslararası alanda önemli projelere imza atan ünlü iç mimar ve tasarımcılar iç mimaride cam ve ayna kullanımının tasarıma katkılarını örnekleriyle birlikte katılımcılara anlatacak.

Türkiye’nin lider düzcam üreticisi Trakya Cam Sanayii A.Ş., 2013 yılında ilkini gerçekleştirdiği ve sektör profesyonelleri tarafından büyük ilgi gören ‘Camdan Yansımalar Konferansı’nın bu yıl üçüncüsünü düzenliyor. Trakya Cam tarafından 21 Mayıs 2015, Perşembe günü Yapı-Endüstri Merkezi’nde düzenlenecek olan “Tasarımın Şeffaf Yüzü” konulu konferansta ünlü iç mimar ve tasarımcılar iç mimaride cam ve ayna kullanımının tasarıma katkılarını örnekleriyle birlikte katılımcılarla paylaşacak.

Avrupa’nın 3’üncü, dünyanın ise 6’ncı büyük düzcam üreticisi olan Trakya Cam’ın mimaride cam kullanımıyla ilgili son gelişmeleri paylaşmak amacıyla ünlü mimar ve tasarımcıları sektör temsilcileriyle bir araya getireceği konferans saat 14:30’da başlayacak. Konferansta, ulusal ve uluslararası alanda önemli projelere imza atan iç mimar ve tasarımcılar deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak.

Açılış konuşması Trakya Cam Pazarlama Grup Müdürü Ebru Şapoğlu tarafından yapılacak olan konferansa, 2014 yılı Red Dot Design Ödülü’ne layık görülen iç mimarlık ofisi Autoban’ın kurucularından Seyhan Özdemir, Türkiye’nin önde gelen iç mimarlık ofislerinden Artful’un kurucu ortağı Ece Yalım ve İtalya’nın dünyaca ünlü tasarımcılarından Ennio Arosio konuşmacı olarak katılacak.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.