İç mekanda inovatif kapı modelleri

0 3.066

4_rota_pantografo_EN_new_bigL’Invisibile kapı pervazları, kasaları ve görünürdeki menteşeleri ortadan kaldıran,  duvarla bütün kapı ve teknik kilitler için patentli özel sistemdir. Çok özel bir teknoloji sayesinde, L’Invisibile sistemi duvarla mükemmel düzlemselliği, alüminyum çerçevenin tamamen duvar içine geçmesini ve estetik olmayan her çatlağın tamamen giderilmesini garanti eder.
L’Invisibile teknolojisinin ana unsuru, sıvada çatlakların ve mikro ayrılmaların oluşumunu kesin şekilde önleyerek, gerek taş gerekse kartonpiyer olsun, duvara mükemmel sabitleme imkanı tanıyan alüminyum çerçevedir.
L’Invisibile, tüm ürünlerde geçerli olacak şekilde, alüminyum çerçeveler için 10 yıl ve paneller içinse 2 yıl özel garanti sunar.
L’Invisibile sistemi aşağıdaki ürün grupları için mevcuttur: a Menteşeli (yangına dayanıklı , eğri, IN- FINITO modeller de dahil), Gizli Sürgülü (manüel ve motorlu modellerde) , Dikey Sürgülü ve “Filo 10” Dikey Sürgülü, Orta Sürgülü (105 ile 125 mm kalınlık arası, cam ve çift kapılı paneller için) ve Özel Kilitler (Nicchio, Ekstra Kilitler, Özel Açılımlar ). Herbir ürüne ilişkin bilgileri görüntülemek için yandaki menüye tıklayın.

Azami esneklik ve kişiselleştirme imkanı

L’Invisibile ev mimarisine mükemmel uyarlanabildiğinden ve her türlü proje tasarımı, dekoratif düşünce veya iç mimari çözümüne cevap verebildiğinden, tamamen proje tasarımcılarına yönelik olarak düşünülmüş bir sistemdir. Nitekim bir kapı seçiminden bir evin karakteri ve o evde yaşayanların stili anlaşılır.
L’Invisibile sistemi ile her iç kapı yükseklik ve genişlik açısından istenen tüm ebatlardave her şekil ve finisajda üretilebilir. L’Invisibile ürünleri, gözle görülmeyecek şekilde, her tür duvar dekorasyonu veya boyası ile, mimari bir yüzeyde tamamen “kamufle edilebilirler”. Ya da parlak ve opak lakeler, değerli ahşaplar ve mümkün her diğer kaplama malzemesi seçimi sayesinde, son derece şık bir görünümle duvardan görsel olarak ayrılabilirler.
L’Invisibile, proje tasarımcısına mümkün olan tüm görsel özgürlüğü sağlayabilen renkler, ahşaplar ve özel finisajlar ile görsellik dünyasına giriyor. Yüzeyler olabilecek tüm renk ve ahşap çeşitleriyle kaplanıyor.
Bununla da kalmıyor, tüm L’Invisibile panelleri üzerinde bugünden itibaren yeni malzemeler (METALLER), yeni teknikler (PANTOGRAF) kullanmak mümkün.

Farklı kapı teknolojisi ve modellerini görmek için tıklayınız.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.