BAHARIN VE YAZ AYLARININ TREND RENKLERİ

0 1.536

Filli+boya+Salon12

Filli Boya; Coloration koleksiyonunda yer alan kozmik renklerin enerjisiyle ilkbahar ve yaz aylarında daha dinamik bir yaşam mesajı veriyor…

Renk trendlerinin öncüsü, renk otoritesi Filli Boya, hayata geçirdiği Coloration 2015-2016koleksiyonunda yer alan 80 renk içerisinden “Güneşle Dost” olarak tanımladığı ilkbahar-yaz renklerini açıklıyor.

Ortak zevkler göz önünde bulundurularak oluşturulan bu palet, renk çeşitliliğiyle ilkbahar ve yaza ait çok özel renk tonlarından oluşuyor. Yaşam alanlarında sade ve ferah etki yaratılabilecek bu özel palet duvarlarla mükemmel uyum sağlıyor.

Zihinde her zaman dinlendirici etkiler uyandırdığı bilinen bu temiz tonlar, güneş ışığından gelen sıcak hava dalgalarını da atmosfere geri yansıtmasıyla biliniyor. Zengin seçeneklerden oluşan bu paletle, Akdeniz’in her rengini yakalamak ve kişiye özel, sınırsız renk seçeneği sağlayan Renxmatik sistemi ile mekânlara taşımak mümkün.

Kozmik-ic+cephe+pantone

Işıklı ve Monokrom Tonlar

Filli Boya bizi ışıklı ama monokrom tonlarla tanıştırıyor. Filli Boya’nın bahara ve yaza özel renk önerisi; DÜŞ YEŞİLİ® H-346, YILDIZ TOZU® Y-971, ADA F-278, KADET MAVİ I-402, AYAZ A-37, KÜLLÜ PEMBE L-542, MAYA R-746, BUZUL A-45, OPAL A-35.

“Güneşle Dost” ilkbahar ve yaz renklerini insan gözünün algılayabildiği tüm renkleri eksiksiz ve kesin olarak tanımlayarak kişiye özel, sınırsız renk üreten Filli Boya Renxmatik Sistemi’nden temin edebilirsiniz. Renxmatik sistemi ile bir kumaş, kağıt, perde ya da favori bir eşyanın rengi 2 saniye gibi kısa bir sürede elde edilebilmesini sağlıyor.

Filli Boya, ilkbahar ve yaz renklerinin; ev, ofis, spor kompleksleri, salonlar, showroom ve sanat gösteri mekanları gibi tüm bu alanlara uygulanabileceğine dikkat çekiyor. Bu özel paleti daha ayrıntılı incelemek için Filli Boya Coloration koleksiyon renklerini aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

http://www.filliboya.com/trendler.html

Ayrıca Türkiye’de 2.000’e yakın noktada konumlandırılan size en yakın Renxmatik bayisini öğrenmek ve beğendiğiniz rengi yaşam alanlarınıza taşımak için http://renxmatik.filliboya.com‘u tıklayabilirsiniz.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.