kibrID MATERIAL’dan Betonun Sanatsal Yönü; KAZA Concrete

0 1.255

KAZA.cruck_by_levi_fignar_kazaconcrete_interior

Uluslararası yapı, tasarım ve dekorasyon firmalarının özgün koleksiyonlarını Türkiye’de satışa sunan kibrID MATERIAL, bünyesine kattığı yeni markası KAZA Concrete ile duvar ve zemin kaplamalarında yeni bir dönem başlatıyor. Bu yıl Yapı Fuarı’nda kibrID MATERIAL standında da sergilenecek olan beton bazlı karolar, iç ve dış mekanlarda mimar ve iç mimarların ilk tercihi olacak…
Özgün koleksiyonları ve yenilikçi vizyonuyla adından söz ettiren kibrID MATERIAL, yeni markası KAZA Concrete ile duvar ve zeminlerde sanatsal çözümler sunuyor. Beton malzemenin üstün teknik özellikler ve ileri teknolojiyle biçimlendirildiğiKAZA Concrete koleksiyonları Levi Fignar, Rough Front, Chaim Machlev, Ilan Garibi, Patrycja Domanska, Tanja Lightfoot, Kirath Ghundoo, Erica Wakerly, Gillian Blease, Marco Piva, Szabolcs Kozicz, Zsanett Kincses, Mercedesz Nagy, Akas Horvath, Hugo Bugg ve Sam Frith gibi farklı ülkelerden ünlü tasarımcıların kendi kültür ve trend anlayışlarını aktardıkları tasarımlardan oluşuyor.
Duvar ve zemin karolarında sıradan kaplama anlayışının dışına çıkarak adeta çığır açan KAZA Concrete; Burst, Ster, Cruck, Quadilic, Edgy, Petal, Seed, Button, Crisp, Vine, London, Forentin, Form, Touch, Poco, Haus, Skyline veGras olmak üzere 18 çeşit koleksiyondan oluşuyor. Renk skalasındaki çeşitlilik ile her dekorasyon tarzına uyum sağlayabilen koleksiyonlar, Hello Eternity, Holistic Approach, Moon Garden, Reliable Shaman, Night Straight, Total Eclipse, Cosmo Legend, Innocent Envy, So Fresh, Hundred Smiles, China Pop, Vintage Lounge, Wonder Guide, Advanced Serum, Stop Now, Oak Cabernet, Nexto Everything, Geo Tagged, Returning Dream, Winter’s Absence, Tea Time, Rewarding Peace, Earth View ve Smiling Eye renk seçeneklerinden oluşuyor.
Ana hatları geometrik ve minimalist çizgilerden oluşan koleksiyonlar, çiçek ve yaprak tasarımlarıyla da doğadan ilham alıyor. Beton karolar, kusursuz kabartmalarla duvarlarda üç boyutlu bütünlük oluştururken, çağdaş görünümleri ve heykelimsi hatlarıyla modern sanata göndermeler yapıyor.
İç ve dış mekanlar için sınırsız tasarım özgürlüğü sunan KAZA Concrete kaplamalar, duvar ve zeminlerde yeni bir dönem başlatıyor… Bu yıl 21-25 Nisan tarihleri arasında Tüyap Fuar Merkezi’nde düzenlenen 38. Yapı Fuarı’nda, kibrID MATERIAL standında da sergilenecek olan KAZA Concrete koleksiyonları, yapı sektörünün yeni trendi olarak fuardaki yerini alacak…
KAZA.crisp_kazaconcrete_by_levi_fignar_2.1200x800
KAZA.cruck_by_levi_fignar_kazaconcrete.1200x800
KAZA.edgy_by_patrycja_domanska-tanja_lightfoot_kazaconcrete_3.1200x849
KAZA.florentin_kazaconcrete_by_mercedesz_nagy.1200x900
KAZA.kazaconcrete_crisp_interior
KAZA.kazaconcrete_form_interior.3000x2126
KAZA.kazaconcrete_london_interior.3000x2126
KAZA.kazaconcrete_petal_interior.3000x2126
KAZA.kazaconcrete_seed_interior.3000x2121
KAZA.petal_kazaconcrete_by_akos_horvath.1200x800
KAZA.quadilic_kazaconcrete_by_ilan_garibi_2.1200x800
KAZA.seed_kazaconcrete_by_gillian_blease.1200x800
KAZA.ster_kazaconcrete_by_chaim_machlev.1200x848
KAZA.vine_kazaconcrete_by_gillian_blease.1200x800
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.