Klozetlerde “AQUABLADE” teknolojisi

0 1.073

Aquablade+Teknolojisi+19

Dünyanın en büyük banyo gereçleri üreticilerinden Ideal Standard, patentli teknolojisi Aquablade’in dünya lansmanını Frankfurt’ta yaptı.

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, sektörün en büyük organizasyonları arasında gösterilen ISH Frankfurt Fuarı’nda devrim niteliğinde bir inovasyona sahip olan “Aquablade” teknolojisi ile yeni bir devir başlattı.

Mükemmel bir banyo için komple banyo çözümleri sunan dünya devi Ideal Standard, yepyeni teknoloji harikası ürünlerini Almanya’da sergiledi. Devrim niteliğinde bir inovasyona sahip olan Aquablade, Tonic II, DEA, Ceraplan III, Ideal Rain Cube ve Jado Joy serileri ISH Fuarı’nda görücüye çıktı.

KANALSIZ KLOZETİN MUCİDİNDEN DÜNYADA BİR İLK DAHA!

Kanalsız klozetin mucidi Ideal Standard, devrim niteliğinde bir inovasyona imza atarak hayata geçirdiği Aquablade klozetile dünyada bir ilki gerçekleştirdi. “Microslot” teknolojisi ile çalışan Aquablade klozet, tıpkı bir şelale gibi suyun tüm hazneye eşit dağıtımını sağlayarak klozetin arka, ön ve yan olmak üzere tüm bölgelerine suyu ulaştırıyor ve %100 temizlik ve hijyen sağlıyor. En son teknolojiler kullanılarak hayata geçen Aquablade klozet, üstün tasarımı sayesinde su sıçratmayan özelliği ile de diğer kanalsız klozetlerden farklılaşıyor. Su perdesi şeklindeki kanal tasarımı ile türbülansı azaltıp yıkama performansını maksimize ederek aynı zamanda daha sessiz bir yıkama imkanı sunan Aquablade klozet, klozet kapağının oturma kısmı kapanınca su çıkış kanalı hiçbir şekilde gözükmediği için estetik açıdan da farkını ortaya koyuyor.

ÇOK YAKINDA TÜRKİYE’DE

Ideal Standard Türkiye Başkanı ve CEO’su Erdem Çenesiz, “Yeni yeni yaygınlaşmaya başlayan Rimless adıyla bilinen kanalsız klozetin ve bataryalarda kullanılan seramik kartuşun mucidi Ideal Standard bu defa da yeni teknolojisi AQUABLADE ile Kanalsız klozet teknolojisinde çıtayı çok daha üst seviyeye taşıdı. Tasarrufa dayalı, sürdürülebilir üretim anlayışı ile sektöre öncülük yapan Ideal Standard’ın yeni tasarımı Aquablade de bu anlayışın bir ürünü. Tasarruflu yeşil ürünler konusunda daha da hassas düşünen Türk tüketicisi için de çok yakın zamanda en cazip ürünlerden biri olacaktır. Aquablade Temmuz ayı içinde Türkiye’de satışa sunulacak” dedi.

Aquablade+Teknolojisi+329

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.