AVM’lerin yol haritasını belirleyen VII. AVM Yatırımları Konferansı

0 1.075

AYD_2015

50 milyar dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD’nin (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) gelenekselleşen AVM Yatırımları Konferansı 5 Mart 2015’te Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleştirilecek.  AVM sektörüne yön veren AYD ve sektörün eğitim, bilgi ve gelişim merkezi SOYSAL işbirliği ile hayata geçirilecek konferans; AVM yatırımcılarını, merkez yöneticilerini, perakendecileri ve sektöre destek veren firmaları bir araya getirecek. VII. AVM Yatırımları Konferansı’nda sektörel konulardan yeni ufuklar açacak oturumlara, farklı bilgi ve deneyimlerin aktarılacağı yol gösterici bir içerik sunulacak.

AVM Yatırımları Konferansı, 7’nci yılında 9 farklı oturuma ev sahipliği yapacak. “Yeni Nesil AVM’lerin DNA’sı” başlıklı ilk oturumu sektörün kendi geleceğine odaklanacağı, yeni yatırımların yönünü etkileyecek soruların yanıtlandığı bir oturum olacak. Reteam Group CEO’su Kathrine Heiberg’in yanıtlarını katılımcılarla paylaşacağı sorular şöyle; “Yeni AVM’lerde, mevcutlarda var olan neler olmayacak?”, “Konsept çeşitliliğini artırmayan AVM’lerin ne kadar ömrü kaldı?”, “Yeni dönem AVM yatırımlarında yeni stratejiler, trendler neler?”, “AVM’lerde perakende dışında farklılık yaratan hizmetler neler?”, “İnternet satışlarının AVM’lere katkısı nedir?” ve “Ziyaretçilerin yeni tercih sebepleri neler?” sorularının yanıtlarını paylaşacak.

“Tamamen Duyusal” Konferansın özel konuklarından biri de pazarlama ve strateji çalışmalarına beş boyutlu bir yön kazandıracak olan Koreli dahi tasarımcı Jinsop Lee. Lee, marka başarısına giden yolda beş duyuya birden hitap edip, duyular arasındaki ilişkiyi güçlü tutmanın yöntemlerini masaya yatırırken; müşteri mutluluğundan satışları artırmaya kadar mükemmel marka deneyiminin yöntemlerini de sıra dışı örneklerle katılımcılarla paylaşacak.

“Enver Aysever ile Aykırı Sorular” isimli oturumda deneyimli gazeteci ve yazar Enver Aysever, aykırı sorularını bu kez AYD Başkanı ve Multi Turkey Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Belgü’ye soracak. Sektörle ilgili her şeyin tartışılacağı bu oturumda; şehirlerin değişen yüzü, alışveriş merkezlerinin toplumsal etkileri, yeşil alan tartışmaları, dünü ve bugünüyle hız kesmeyen projeler, yatırımlar ve yasal düzenlemeler ele alınacak.

“AVM’ler Neden Değerlidir: Rakamlar ve Öykülerle AVM’ler”

Konferansta “Günlük hayatın ayrılmaz bir parçası haline gelen; yaşam biçimimizi, alışkanlıklarımızı, kültürel hayatımızı hızla dönüştüren AVM’ler neden değerlidir?” sorusuna da yanıt aranacak. Erişilebilirlik yasası, Anadolu’daki insan kaynakları gibi önemli meselelerinin de mercek altına alınacağı oturumda AVM müdürleri; AVM’lerin ekonomiye ve topluma katkılarını ekonomi gazetecisi Açıl Sezen’in moderatörlüğünde sektör rakamları ve insan öyküleriyle paylaşacak.

 

“VII. AVM Yatırımları Konferansı”nın ana başlıkları…

Dünya ve Türkiye: 2015’in sıcak gelişmeleri ve önümüzdeki dönem için yol haritası.

Yeni Kentler: Şehir, insan ve AVM’ler mercek altında…

AVM’lerde Yeni Tasarım Trendleri: Yaratıcı uygulamalar, insan odaklı tasarımlar ve modern mimari çözümler.

Perakendenin Değişen Yüzü: Yeni nesil tüketim alışkanlıklarının etkisindeki son trendler.

Meselelerimiz: Sektörümüzü yakından ilgilendiren en sıcak konular.

AVM Sosyolojisi: AVM’lerin toplumsal hayata etkileri

Yeni Projeler Hangi Yönde İlerliyor? Büyük metrekarelerden butik AVM’lere farklı uygulamalar.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.