Kalem yeniden tanımlanıyor: Yeni rOtring 800+

1 1.694

8002B+Silver+2014

Yeni rOtring 800+, klasik kağıt ve kalem platformundan dokunmatik ekrana kusursuz bir geçiş sağlıyor. Uçlu kalemi basit bir “Çevir / bas” hareketi ile dijital kaleme dönüştüren 800+, 0.5mm veya 0.7mm kurşun kalınlığıyla tasarımı hem kâğıda, hem de dokunmatik ekrana kolaylıkla uygulama olanağı sunuyor.

rOtring 800’ün teknik evrimi olarak tanımlanan 800+, iki ucu bir arada sunan teknolojisi ile tasarımcıların ve sanatçıların hayatını kolaylaştırıyor. Kağıt ve dokunmatik ekranı “çevir / bas” sistemi aracılığıyla bir araya getiren hibrit ürün 800+, yüksek seviyede tutarlılık, kontrol ve hız gerektiren durumlarda mükemmel kullanıcı deneyimi yaşatıyor. rOtring 800+, yumuşak ucu sayesinde tüm kapasitif dokunmatik ekranlarla uyumlu bir şekilde kullanılabiliyor.

Ergonomik metal gövdesi ideal ağırlık dengesini sağlarken, altıgen gövde özelliği yorulmadan uygulama imkanı veriyor. Kırılmaları önleyen pirinçten yapılmış sabit kılavuz manşonu ile donatılan 800+, bu manşon sayesinde hassasiyet gerektiren çizimlerde tasarımcının sayfa görüşünü de etkilemiyor. 800+, düşünceyi sanatçının kalemini alıp taslak çizmeye başladığı anda eyleme döküyor.

rOtring Marka Lideri Nicolas Baruch 800+ için,Bugünün ilham sahibi kişileri, geçmişte kullanılan tekniklerle bugünün teknolojisini kaynaştıran melezlerdir. rOtring 800+’da, kâğıtta ve dokunmatik ekranlarda üretim süreçlerine hizmet etmek üzere tasarlanmıştır” diyor ve ekliyor: ‘Türkiye bizim için her zaman önemli bir pazar oldu. Türkiye’deki tüketicilerimizden sosyal medya hesaplarımız üzerinden mutluluk verici dönüşler alıyoruz. Yeni teknolojimizi rOtring severlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz.’

rOtring 800+’ın gümüş ve siyah renk seçenekleri çok yakında İstinye Park AVM, Kanyon, Akasya AVM, Akmerkez, Forum İstanbul, Nişantaşı, Bağdat Caddesi, İzmir Bornova Forum içindeki D&R, Nezih, NT, Panel, Office 1 mağazalarında satışa sunulacak.

Desk_sketch1-8002B

1 Yorum
  1. yakup diyor

    rotnıng 800+ bütün tabletlerde işlev görüyornu mesela samsung note 8

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.