Mutfak dağınıklığına yeni çözüm

0 1.273

4 GROHE Minta Touch_Christmas

Modern mutfak bataryaları, mutfağın hijyenik olarak temiz tutulmasını çocuk oyuncağı haline getiriyor. GROHE Minta Touch ve Zedra Touch ile mutfakta temizliği ve hijyeni sağlamak artık daha kolay hale geliyor.

Yılbaşını evde aile ve dostlarla ile birlikte kutlamak kuşkusuz çok keyifli olacak. Mükemmel sofralar donatmak için mutfağa girecek olanlar için bu keyfi gölgeleyecek tek şey, mutfakta oluşacak dağınıklık.

Mutfak savaş alanına dönecek, ellerimiz kirlenecek, bir hamur açacaksınız avucumuza ve parmaklarımıza yapışacak. Ancak bu durum, gözünüzü korkutmasın. Temizlik ve hijyen adına, yılbaşı gecesinde organize edebileceğiniz bu kıymetli buluşmadan vazgeçmeyin. Modern teknoloji artık ihtiyaç duyduğumuz anlarda bizi asla yüzüstü bırakmayacak kullanışlı yardımcılar sunuyor. Örneğin; yenilikçi EasyTouch teknolojisini barındıran çekici GROHE mutfak bataryaları gibi…

GROHE Zedra Touch

Yemeklerin hazırlanması ve ocakta veya fırında pişirilmesi söz konusu olduğunda, hijyen her zaman ilk sırada yer alır ve mutfak bataryası da bunu sağlamakta temel bir role sahiptir. Kalabalık için sofralar donatmak ve mutfağı savaş alanına çevirmeden çok çeşitli yemek pişirmek için elleriniz ve parmaklarınız temiz olmalı. Bu da ancak sürekli ellerinizi yıkamakla mümkün. Ancak, o kirli ve yapış yapış parmaklar ile bataryanıza ne kadar çok dokunursanız, kumanda kolu ve batarya gövdesi de ellerinizdeki yağlı malzemeler ile o kadar çabuk kaplanır.

GROHE, tam olarak bunu engelleyen EasyTouch adlı pille çalışan akıllı teknolojiyi de işte bu yüzden geliştirdi. Tek yapmanız gereken, bileğiniz, dirseğiniz veya kolunuzun alt kısmı ile bataryanın herhangi bir yerine temas etmek. Batarya, cildiniz ile her türlü teması tespit eden özel bir dokunmatik sensör teknolojisini içinde barındırıyor. Bu sayede, batarya temiz ve kirlenmemiş halde kalıyor.

Dokunmatik teknolojiye sahip bataryayı çalıştırmak kelimenin tam anlamıyla çocuk oyuncağı. Ancak en önemlisi, dokunmatik teknoloji ile çalıştırıldığında, batarya sadece soğuk su verdiğinden yanma riskini de tamamen ortadan kaldırıyor.

GROHE Minta Touch (3)

En popüler iki GROHE mutfak bataryası yelpazesi bu gelişmiş teknolojiyi içinde barındırıyor. Spiralli el duşuna sahip C çıkış ucu veya spiralli perlatörüyle L çıkış ucu ile sunulan modern ve minimalist GROHE Minta Touch geliyor. Alternatif ise, çok fonksiyonlu durulama akış seçeneği ile parlak krom veya mat çelik yüzeyli Zedra Touch. Her mutfak için uygun bir tasarım ve her gereksinim için doğru fonksiyonelliği bulabilirsiniz.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.