“DİKKAT! Her kablo aynı değildir”

0 1.773

PRYSMIAN GROUP TÜRKİYE, “DİKKAT! HER KABLO AYNI DEĞİLDİR…” GİRİŞİMİNİN 3. AŞAMASI KAPSAMINDA ETMD İLE MUDANYA FABRİKADA BULUŞTU!

ETMD_Gunu1

Prysmian Group Türkiye, “Dikkat! Her Kablo Aynı Değildir…” Girişiminin 3. Aşaması Kapsamında Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği Yetkilileri ile bir araya geldi.

Prysmian Group Türkiye, daha güvenli ve daha verimli bir dünyada yaşanması gerektiğine olan inancı ile Türk kablo sektöründeki algıyı güçlendirmek, daha güvenli, yüksek performanslı ve maliyette avantaj sağlayacak çözümlerin tercih edilmesi amacıyla 2012 yılında başlattığı, Türk kablo sektörünün en geniş kapsamlı eğitim ve bilinçlendirme projesi olan “Dikkat! Her Kablo Aynı Değildir…” girişiminin 3. Aşaması kapsamında buluşmalarını sürdürüyor. “Prysmian Performans Testi” ile desteklenen girişimin 3. aşamasında toplam test sayısı 6288’e ulaştı. Ülke genelinde düzenlenen bilgilendirme ve bilinçlendirme seminerlerine bir yenisini daha ekleyen Prysmian Group Türkiye, Mudanya fabrikasında 17 Ekim 2014 Cuma günü Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği yetkililerini ağırladı.

ETMD_Gunu4

ETMD_Gunu2

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.