15 bin metrekare cam ile kaplanıyor

0 1.225

otoworld

“Tematik” AVM’lerin gündemde olduğu günümüzde otomobile dair her türlü ihtiyacın karşılanabileceği Oto AVM’lere de ilgi artıyor.

Dünyada örneklerine rastlanmayan Oto AVM’ler, İstanbul’da bir bir tamamlanıyor. Yatırımcılar, galericiler ve araç sahiplerinin sabırsızlıkla beklediği proje Oto World Asya da, Anadolu Yakası’nın “İlk ve Tek” Oto AVM’si olma özelliğiyle Pendik’te hızla yükseliyor. Teslimi 2015’in başında gerçekleştirilecek projede, 15 bin m2lik dış cam kaplama aşamasına geçildi.

Son dönemlerin alışveriş anlayışı belli bir tema üzerinde uzmanlaşmış AVM’ler. Avrupa, Ortadoğu, Türki Cumhuriyetler gibi yakın çevremizde benzerlerine rastlanmayan ve her iki yakada da bir bir açılmakta olan Oto AVM’ler, İstanbul’un prestij kaynağı olacak. Özellikle Sabiha Gökçen Havaalanı’na yakınlığıyla dikkat çeken Oto World Asya, Türkiye’nin tüm bölgelerinden günübirlik dahi ziyaretler bekliyor. Binlerce aracı tek bir adreste sunarak zaman tasarrufu sağlayacak olan Oto World, aldığı olumlu dönüşlerle çalışmalarını hızlandırdı. Türkiye’ye sağlayacağı ekonomik katkılara da çok güvenen proje ortakları Ali Gedik ve Hasan Topaloğlu, Oto World’ün Anadolu Yakası’nda galericiler ve yatırımcılar tarafından büyük bir sabırsızlıkla beklendiğini belirtiyorlar.

19594

İnşaatta Dış Cam Kaplama Aşamasına Geçildi

Yaklaşık 25 yıllık inşaat deneyimine sahip Evra Grup ve Has Şirketler Grubu güvencesinde inşa edilen Oto World Asya’da 365 iş yeri yer alıyor. 0 ve 2. el araç galerilerinin yanında oto servislerinin, cafelerin ve restoranların yer alacağı Oto AVM’nin toplam inşaat alanı 95 bin m2. Oto pazarlarına ailesini götüremeyenlere yönelik de bir ihtiyacı karşılayacak proje, bu rahatlık sayesinde AVM’yi gezeceklerin sayısını arttırmayı hedefliyor. Özellikle bayan sürücülerin, tek bir adreste aracı için her ihtiyacını karşılayabilmesi sebebiyle sabırsızlıkla beklediği projede kaba inşaat tamamlandı. 15 bin m2lik dış cephe cam kaplaması da tamamlanmak üzere Oto World Asya, açılış için planlanan Nisan 2015’ten itibaren bölgeyi bir otomotiv merkezi haline getirecek.

oto-world-asya-pendik-lansmani-1349347973

 

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.