Aspen’den Bir Dev Proje Daha: Kuveyt Türk Bankacılık Üssü

0 1.580

aspen_kuveytturk

Gebze’de 104.500 m2’lik büyük bir alana inşa edilen Kuveyt Türk Bankacılık Üssü’nün bölme duvar ve asma tavanları, yapı sektörünün önde gelen firmalarından Aspen’in deneyimiyle hazırlandı.

Yapımı tamamlanan Kuveyt Türk Bankacılık Üssü, yapı sektörünün köklü firmalarından Aspen’in imzasını taşıyor. Bu dev projede, Aspen’in fark yaratan ve tasarımıyla dikkat çeken asma tavanları ile özel üretim bölme duvar sistemleri tercih edildi.

2 etaptan oluşan bu büyük tesis, ofislerin yanı sıra; veri merkezi, çağrı merkezi, konferans salonu, havuz, açık ve kapalı spor tesisleri, kafeterya ve restoranlar ile çalışanlarına ve ziyaretçilerine eşsiz imkânlar sunuyor. Bu büyük projede yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken Aspen, yapı sektörünün en önemli projelerinden birine daha imzasını attı.

Kroger Fuel Points Offer By Kroger Win Fuel For Free

kuveyturk_aspen2

Proje müellifliğini Yapı Proje Uygulama İnşaat Taahhüt Şirketi (YPU)’nun, müteahhitliğini ise Cihan İnşaat’ın üstlendiği Kuveyt Türk Bankacılık Üssü’nde, 2700 m2 Diversa, 840 m2 Diversalite, 192 m2 DormaMoveo bölme duvar uygulayan Aspen, tavanlar için ise 20.000 m2 Integratile, 4000 m2 Vogl, 3500 m2 IntegraBaffle ve 500 m2 Integra Opencell ürünleri kullandı.

Aspen Genel Müdürü Ertuğrul Gündoğdu proje hakkında şöyle konuştu: “Aspen olarak bölgenin en değerli projelerinden birinde yer almaktan dolayı çok mutluyuz. Yenilikçi ürünlerimizi uyguladığımız Kuveyt Türk Bankacılık Üssü, çağın gereklerini karşılayan, teknolojik bir operasyon merkezi olmasının yanında, aynı zamanda bir yaşam merkezi. Bu iki yapıyı aynı çatı altında bir araya getirirken, hem kurumsal disiplin, hem de geniş ve rahat yaşam alanlarını niteleyen bir görünüm ve yaklaşım gerekiyordu. Aspen olarak bu vizyon doğrultusunda, yenilikçi tasarım ve sundukları işlevsellik ile benzerlerinden farklılaşan ürünlerimizle bu büyük projeye değer kattık” dedi.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.