İçmimarın içindeki ses

0 2.235

 

b914ac869e27786c21929809887e0a49İlk yazım ile icmimarlikdergisi.com ‘dayım. Aslında mutluyum en azından sesimi daha iyi ve Twitter’daki kısıtlamadan uzak bir şekilde daha iyi haykırabileceğim.

 

“Bu kim!?” diye hiç sormayın. Şunu bilin yeter; meslektaşımın iç sesiyim…

 

Mesleğimiz, meslektaşlarımız ve sektör hakkında söyleyeceğim çok şey var. Hepimiz avazı çıktığı kadar bazı konularda bağırmak haykırmak istediğini biliyorum. Sizin yerinize ben bağıracağım, haykıracağım; merak etmeyin. (Yorumlarınızla bu haykırışıma eşlik edebilirsiniz tabi ki )

 

Mesleğimizde birçok konu üzerinde durulması gerekiyor. Başta meslek alanımızda BOŞA yer kaplayan insanlardan tutun da haklı ve aynı zamanda haksız yere imza yetkisi peşinde koşanlara kadar. Boşa diyorum; çünkü meslek adına hiçbir faaliyeti olmayıp sadece imza yetkisinden medet umanlar var. İmza yetkisi ile hiçbir mesleki faaliyet göstermeyip para kazanmayı hayal edenler var. Ne diyelim, hayal etmeye devam etsinler.

 

Tüm düşüncelerimin yanında sizlerin de yorumları ile bundan sonraki yazılarımda katkı sağlayacağınızı düşünüyorum. Hatta sizin yorum ve katkılarınızla sonraki yazımın başlığını bile belirleyebiliriz.

 

Mesleğimi seviyorum. Ama her meslektaşımı değil…

 

Bundan sonraki yazılarda görüşmek üzere!

 

Sağlıcakla…

 

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.