Markafoni’nin yenilenen ofisi

0 2.464

markafoni-26

Girişimciler, yatırımcılar ve farklı sektörlerde olsalar da e-ticaret sektörüne ilgi duyanlar bilinen e-ticaret şirketlerinin ofislerini, depo büyüklüklerini ve çalışanlarını merak etmekte haklılar. Uzun zamandır internetin dışına çıkıp, outdoor, dergi, gazete ve TV reklamları ile de isimlerini duyuran bu e-ticaret şirketleri arasındaki en popüler ve büyük hacimli (ciro, trafik vb) olanlarından biri de Markafoni ve biz de okuyucularımızın ilgisini çekeceğini düşünerek Markafoni’nin yenilenen ofisinin fotoğraflarını çektik.

Bugün itibarıyla 710 kişinin çalıştığı Markafoni‘nin 2010 yılından beri yer aldığı Gaziosmanpaşa’daki plazası yakın zaman içerisinde ufak bir değişime uğradı. Markafoni Plaza’nın giriş katında yer alan lojistik alanı artık Kurtköy’de yer alan daha uygun bir binaya ayrı olarak taşınmış durumda. Bu giriş katı ise Markafoni Grubu’nda yer alan MissPera, Zizigo, Enmoda ve Ucuzu şirketlerine verildi.

Lojistik tarafındaki taşınma ve Markafoni Grubu’nun değişen yerleşimini bahane edip binanın birçok noktasını yeniden dekore eden Markafoni, farklı renk ve konseptlerle ofise yeni bir hava katmayı amaçlamış. Prada ve Yves Saint Laurent gibi ünlü modacıların isimlerini alan toplantı odaları ile Kate Moss ve Twiggy gibi ünlü modellerin isimlerini alan asansörler en dikkat çekici detaylar arasında. Yine binanın girişinde yer alan ve zaman tünelini andıran toplantı odaları da 1950′li yıllardan 1990′lara kadar giden konsept tasarımlara sahip.

Markafoni’nin ürün ve manken çekimlerinin gerçekleştirildiği ve Studio City olarak adlandırılan kısımlar da yenilenmiş durumda. Eskiden 8 olan çekim odalarının sayısı arttırılarak 14′e çıkartıldı.

Markafoni’nin yenilenen ofisi fotoğraflarının bir kısmını aşağıda bulabilirsiniz. Sizi her fotoğrafta farklı bir sayfaya tıklatarak yormak istemedik ve aynı sayfa içerisinde fotoğraflara yer verdik. Ancak aşağıda çektiğimiz fotoğrafların yalnızca bir kısmı bulunuyor.

markafoni-9

markafoni-10

markafoni-11

markafoni-12

markafoni-13

v14

markafoni-15

markafoni-16

 

markafoni-17

markafoni-18

markafoni-19

markafoni-20

markafoni-21

markafoni-22

markafoni-23

markafoni-24

markafoni-25

markafoni-27

markafoni-28

markafoni-29

markafoni-30

markafoni-31

markafoni-32

markafoni-33

markafoni-34

markafoni-1

markafoni-2

markafoni-3

markafoni-4

markafoni-5

markafoni-6

markafoni-7

markafoni-8

 

Kaynak: http://eticaretmag.com/markafoni-yeni-ofis-fotograflari/

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.